Solution Specialist (Magento)

Solliciteer direct!

Solution Specialist (Magento)

Werk samen met de klant en je development team aan maatwerk ecommerce oplossingen.

Full-time · Hub Utrecht

Bij Happy Horizon maken we maatwerk ecommerce oplossingen voor onze klanten. Als Solution Specialist help jij onze klanten en development collega’s bij de refinement van grotere en complexere taken binnen het Magento platform. Je inventariseert requirements vanuit de klant en denkt mee over de implementatie van (maatwerk) functionaliteiten. Tijdens de implementatie van complexe vraagstukken configureer je complexere modules en test je de functionaliteiten.

Je weet welke vragen je de product owner aan klantzijde moet stellen om een business case duidelijk te maken en vanuit je technische expertise weet je welke onderdelen relevant kunnen zijn binnen de oplossing. Je haakt hierbij het development team aan om te sparren over de beoogde oplossing om zo tot de juiste technische invulling te komen.

In de rol van Solution Specialist kijk je verder dan de functionaliteit waar om wordt gevraagd en toets je of de oplossing volledig is en of deze past binnen het ICT-landschap. Daarnaast signaleer je proactief kansen en help je opdrachtgevers en collega’s om samen het maximale uit Magento te halen. 

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Magento en/of met ecommerce projecten, bij voorkeur bij een digitaal bureau. 

  • Ervaring met scrum/agile is een plus

  • Je beheerst de Nederlandse taal op professioneel niveau

Wat kun je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terechtkomt in een bruisende en gevarieerde werkomgeving vol kansen op allerlei vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Zo kijken we verder dan wat je nu kunt en helpen we om jouw unieke talent te vinden én optimaal in te zetten. Talentgedreven werken noemen we dat. Het fundament voor jouw ontwikkeling waar iedereen beter van wordt.

Daarnaast bieden wij:

  • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰

  • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan💪

  • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠

  • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀

  • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waarin we jouw bijdrage werkelijk op prijs stellen 👫

  • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook.