Projectmanager E-commerce

Solliciteer direct!

Projectmanager E-commerce

Full-time / Part-time · Hub Utrecht

Jouw baan als projectmanager van het bouwen van een nieuwe webshop voor Oxfam, NZA, Financial Lease en Amazing Oriental, tot het begeleiden van het bouwen van een koppeling: ons development team probeert voor iedere klant het beste resultaat te behalen!

Wie ben jij?

Als projectmanager ben jij bij uitstekde regelaar’ van ons team en manage je verschillende projecten. Je hebt al ervaring opgedaan in een soortgelijke rol; bij voorkeur bij een (digital) agency.

Jij krijgt energie van mensen en schakelt graag met onze developers en klanten. Je bent communicatief vaardig en flexibel, maar voornamelijk resultaatgericht. Je houdt gemakkelijk het overzicht en kunt werkzaamheden en taken goed prioriteren.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel 'Development & Technology Utrecht". Binnen D&T maken we samen met een multidisciplinair team van software developers, technisch specialisten en consultants maatwerk webshops voor B2C en B2B klanten. Vanuit je rol hou je het overzicht over de projecten; hierbij kun je denken aan planning, budget- en scopebewaking.

Jij begeleidt onze klanten én developers bij het bouwen van Magento en Bigcommerce webshops. Dit doe je van A-Z: vanaf het moment dat de handtekening staat tot een succesvolle livegang. Vanuit een multidisciplinair SCRUM team werken we niet voor maar echt samen met onze klanten. Jij bent de rechterhand van de Product Owner en helpt hem/haar met het neerzetten van een succesvolle webshop.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over kennis en (werk)ervaring in een soortgelijke rol! Je weet hoe het is om met verschillende stakeholders te schakelen en de lead te nemen in projecten;

 • Je hebt ervaring (3 tot 5 jaar) in een rol als projectmanager, projectleider of vergelijkbaar binnen een agency;

 • Bij voorkeur ervaring met e-commerce (Bigcommerce of Magento is een pré);

 • Je hebt kennis en ervaring met Agile en SCRUM;

 • Je hebt kennis en ervaring met Jira, Gripp of vergelijkbare systemen.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Lisa

Projectmanager

Jeson

Projectmanager

Geranda

Managing Director

Jij?

Projectmanager

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03