Medior Backend Developer

Solliciteer direct!

Medior Backend Developer

Full-time / Part-time · Hub Utrecht

Wat je als backend developer gaat doen, hoeven we jou niet uit te leggen. We vertellen je liever over de toffe e-commerce projecten waar wij jouw hulp bij kunnen gebruiken. We bouwen namelijk geen standaard webshops, maar ontwerpen, ontwikkelen en beheren maatwerk shops voor merken als NEN, Oxfam Novib, Boots en PPC. Deze platformen bouwen wij van A tot Z en dat betekent veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden. Je denkt zelf mee over de functionaliteiten die je gaat bouwen en ontvangt zelf de credits als je ze oplevert aan de klant!

Jouw stack & skills

  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring

  • Je hebt al gewerkt met een PHP framework zoals Laravel of Symfony, of wil je hier juist verder in ontwikkelen

  • Bij voorkeur heb je ervaring met Magento of andere e-commerce systemen zoals Shopware, WooCommerce, BigCommerce

  • Je hebt een hoge kwaliteitsnorm en wil het beste resultaat voor de klant

  • Je bijt je graag vast in uitdagend werk en leert door te doen

Martijn

Backend Developer

Wendy

Development Consultant

Quinn

Backend Developer

Jij?

Backend Developer

Wat bieden wij jou?

Ons team bestaat uit een mix van startende en meer ervaren collega’s als backend developers, frontend developers, development consultants en leads. Dit zijn de redenen waarom wij hebben gekozen voor Happy Horizon:

  • We werken in een zelforganiserend team, met een goede sfeer. Daarnaast staat de techniek centraal, daar moeten we het ten slotte van hebben.

  • We maken kwalitatief hoogstaande e-commerce oplossingen en dat wordt écht gewaardeerd, zowel binnen onze organisatie als door de klanten.

  • Je krijgt de mogelijkheid om gebruik te maken van een coach, die je helpt ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Daarnaast is er budget voor trainingen en opleidingen via onze intern ontwikkelde menukaart.

  • Je besteed 20% van je tijd aan kennisdeling, innovatie en andere initiatieven. Zo is er wekelijks een backend chapter meeting waar interessante innovaties worden gedeeld.

  • Wekelijkse #vrijmibo, maandelijks een uitje en jaarlijks een weekendje weg

Interesse?

Ben je overtuigd? Leuk! Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar mag natuurlijk altijd.

Nog een vraagje? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk in gesprek met iemand uit het team, dat snappen we. Willem belt je kort om dat gesprek in te plannen. Daarna spreek je met één van de developers uit ons team, die je alle ins en outs kunnen vertellen over de rol en projecten die we doen.