Team Lead Development

Solliciteer direct!

Team Lead Development

Full-time / Part-time · Hub Tilburg

Als Team Lead Development ben je..

verantwoordelijk voor de samenstelling en performance van je eigen multidisciplinaire team van ongeveer 8 collega’s. Je vult de gesprekscyclus met je teamleden in en ondersteunt ze bij hun professionele ontwikkeling. Daarnaast stel je doelen met bijbehorende (capaciteits)begroting op en vertaalt klantwensen naar een projectplanning waarbij je de capaciteit in het team afstemt. Het team is nog in ontwikkeling en je bent dus ook zelf in de lead bij de uitbreiding van het team.

Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor een goede samenwerking met onze klanten. Samen met je team werk je aan nieuwe e-commerce websites en de verdere ontwikkeling daarvan. Je spreekt in begrijpelijke taal waarbij je op een strategisch niveau de wensen van de klant vertaalt naar een passende samenwerking en projectplanning. We verwachten niet dat je alle wijsheid in pacht hebt voor wat betreft technische vraagstukken. Daarvoor schakel je tijdig de juiste specialisten in, oftewel: je directe collega's!

Ook binnen onze locatie heb je een rol. Je bent de schakel tussen het team, collega teams (Team Leads) en het management van de Hub waarbinnen je werkt.

Wat breng je mee?

De ambitie om aan te sluiten bij een organisatie in verandering en bij te dragen aan het uitbouwen van dit team. Daarnaast:

  • Je krijgt energie van het aansturen en coachen van teamleden om samen doelen te realiseren.

  • Je hebt minimaal 2 à 3 jaar ervaring in een aansturende rol, bij voorkeur aan de bureauzijde en eventueel al binnen ecommerce.

  • Je bent communicatief sterk en hebt een klantvriendelijke en proactieve instelling. Je zit comfortabel aan tafel bij key accounts.

  • Je bent 32 - 40 uur per week beschikbaar.

Onze projecten & het team

We bouwen geen standaard webshops, maar ontwerpen, ontwikkelen en beheren maatwerk shops voor topmerken als Expert.nl, Xenos.nl, Sportshop.com en Trendhopper.nl. Deze platformen bouwen wij van A tot Z en dat betekent veel uitdaging en afwisseling in de projecten. Het team team bestaat uit verschillende specialisten, van back-end en front-end developers tot consultants.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

  • Een competitief arbeidsvoorwaardelijk pakket dat past bij jouw kennis en ervaring.💰 Maar daarnaast nog veel meer..

  • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 

  • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠

  • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫

  • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03