PHP Developer (Laravel)

Solliciteer direct!

PHP Developer (Laravel)

Full-time · Hub Tilburg

Wat je als PHP developer gaat doen, hoeven we jou niet uit te leggen. We vertellen je liever over de toffe e-commerce projecten waar wij jouw hulp bij kunnen gebruiken. We bouwen namelijk geen standaard webshops, maar ontwerpen, ontwikkelen en beheren maatwerk shops voor topmerken als Expert.nl, Xenos.nl, Sportshop.com en Trendhopper.nl. Deze platformen bouwen wij van A tot Z en dat betekent veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden. Je denkt zelf mee over de functionaliteiten die je gaat bouwen en ontvangt zelf de credits als je ze oplevert aan de klant!

Jouw stack & skills

Binnen ons team is er plek voor zowel junior als meer ervaren developers. Dit vinden we belangrijk:

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met PHP;

 • Je hebt al gewerkt met het framework Laravel, of wil je hier juist verder in ontwikkelen;

 • Bij voorkeur heb je ervaring met Magento of andere ecommerce systemen zoals Shopware, WooCommerce, BigCommerce;

 • Je hebt een hoge kwaliteitsnorm en wil het beste resultaat voor de klant;

 • Je bijt je graag vast in uitdagend werk en leert door te doen. 

Rik

Managing Director

Stenn

PHP Developer

Rick

PHP Developer

Jij?

PHP Developer

Wij maken geen simpele webshops, maar complexe maatwerk oplossingen. Dat het telkens een nieuwe uitdaging is, maakt het werk zo leuk.

Rick de Peffer - PHP Developer

Wat bieden wij jou?

Ons team bestaat uit een mix van startende en meer ervaren collega’s als PHP developers, front-end developers, technisch consultants en leads. Dit zijn de redenen waarom wij hebben gekozen voor Happy Horizon:

 • We werken in een hecht team, met een goede sfeer. Daar bouwen we samen aan, met als hoogtepunt onze bonus trips naar bestemmingen als Lapland, Dubai, IJsland en Jordanië.

 • We werken in hartje Tilburg, vanaf centraal station wandel je in een paar minuten naar kantoor en er is een parkeerplaats voor als je liever met de auto komt.

 • Flexibele werktijden en hybride werken? Kan gewoon! Wij zorgen ervoor dat je je thuiswerkplek ook goed kunt inrichten.

 • We maken kwalitatief hoogstaande ecommerce oplossingen en dat wordt écht gewaardeerd, zowel binnen onze organisatie als door de klanten.

 • Je wordt uitgedaagd en groeit snel, onder andere door de complexiteit van de oplossingen die we bouwen. Daarnaast is er budget voor trainingen en opleidingen.

 • Ook binnen het team kun je doorgroeien, bijvoorbeeld in senioriteit of richting een rol als DevOps engineer.

 • Je krijgt een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden zoals pensioen, thuiswerkvoorzieningen, darten/tafelvoetbal/pingpong tijdens de pauzes, de befaamde #Vrijmibo in onze eigen bar en de mogelijkheid om samen met je collega’s te sporten.

Interesse?

Ben je overtuigd? Leuk! Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar mag natuurlijk altijd.

Nog een vraagje? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk in gesprek met iemand uit het team, dat snappen we. Willem belt je kort om dat gesprek in te plannen. Daarna spreek je met Rik en/of een van de developers uit het team, die je alle ins en outs kunnen vertellen over de rol en projecten die we doen.