Front-End Developer

Solliciteer direct!

Front-End Developer

Full-time / Part-time · Hub Tilburg

Wat je als Front-end Developer gaat doen, hoeven we jou niet uit te leggen. We vertellen je liever over de toffe e-commerce projecten waar wij jouw hulp bij kunnen gebruiken. We bouwen namelijk geen standaard webshops, maar ontwerpen, ontwikkelen en beheren maatwerk shops voor topmerken als Expert.nl, Xenos.nl, Sportshop.com en Trendhopper.nl. Deze platformen bouwen wij van A tot Z en dat betekent veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden. Je denkt zelf mee over de functionaliteiten die je gaat bouwen, en ontvangt zelf de credits als je ze oplevert aan de klant!

Jouw stack & skills

Binnen ons team is er plek voor zowel junior als meer ervaren front-end developers. Een goede basis is het belangrijkste, je kunt groeien in de rol. Dit breng je mee:

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met HTML/CSS en Javascript (VueJS);

 • Je hebt al gewerkt met templating in Laravel of wil je hier juist verder in ontwikkelen;

 • Bij voorkeur heb je ervaring of affiniteit met UI/UX design, zodat je hierover mee kunt denken met de klant;

 • Je hebt een hoge kwaliteitsnorm en wil het beste resultaat voor de klant;

 • Je bijt je graag vast in uitdagend werk en leert door te doen.

Rik

Managing Director

Ravi

Front-end Developer

Patrick

Front-end Developer

Jij?

Front-end Developer

We doen meer dan alleen het ontwikkelen van statische pagina’s en templates, we werken aan unieke maatwerk producten.

Ravi Ramcharan - Front-end Developer

Wat bieden wij jou?

Ons team bestaat uit een mix van startende en meer ervaren front-end developers, PHP developers, technisch consultants en leads. Dit zijn de redenen waarom wij hebben gekozen voor Happy Horizon:

 • We werken in een hecht team, met een goede sfeer. Daar bouwen we samen aan, met als hoogtepunt onze bonus trips naar bestemmingen als Lapland, Dubai, IJsland en Jordanië.

 • We werken in hartje Tilburg, vanaf centraal station wandel je in een paar minuten naar kantoor en er is een parkeerplaats voor als je liever met de auto komt.

 • Flexibele werktijden en hybride werken? Kan gewoon! Wij zorgen ervoor dat je je thuiswerkplek ook goed kunt inrichten.

 • We maken kwalitatief hoogstaande ecommerce oplossingen en dat wordt écht gewaardeerd, zowel binnen onze organisatie als door de klanten.

 • Je wordt uitgedaagd en groeit snel, onder andere door de complexiteit van de oplossingen die we bouwen. Daarnaast is er budget voor trainingen en opleidingen.

 • Je krijgt een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden zoals pensioen, thuiswerkvoorzieningen, darten/tafelvoetbal/pingpong tijdens de pauzes, de befaamde #Vrijmibo in onze eigen bar en de mogelijkheid om samen met je collega’s te sporten.

Interesse?

Ben je overtuigd? Leuk! Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar mag natuurlijk altijd.

Nog een vraagje? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even.

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Je wil natuurlijk zo snel mogelijk in gesprek met iemand uit het team, dat snappen we. Willem belt je kort om dat gesprek in te plannen. Daarna spreek je met Rik en/of een van de front-end developers uit het team, die je alle ins en outs kunnen vertellen over de rol en projecten die we doen.