Consultant e-commerce

Solliciteer direct!

Consultant
e-commerce


Full-time / Part-time · Hub Tilburg

Als Consultant e-commerce ben je...
het eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor onze klant op het vlak van technische developmentprojecten. Gedurende een samenwerking fungeer je als tussenpersoon tussen ons development team en de opdrachtgever. Als medior of senior consultant heb je het vermogen om proactief in te spelen op klantwensen door -onder andere - de behoeften boven tafel te krijgen. Daarnaast weet jij duidelijk de verwachtingen te managen en een ideale samenwerking te definiëren die past bij het project. 

Als Consultant E-commerce werk je samen met je team aan de doorontwikkeling van diverse websites, de bouw van nieuwe e-commerce websites en ontwikkeling van. Je spreekt ‘Jip en Janneke’ taal met de klant en spreekt vloeiend ‘developments’ met je (scrum) team. We verwachten niet dat je alle ins en outs weet voor wat betreft technische vraagstukken. Daarvoor schakel je tijdig de juiste specialisten in, oftewel: je directe collega's!

Aan het einde van de dag ben je tevreden als zowel jij als de developers uit het team trots zijn op de nieuwe functionaliteiten die jullie hebben gebouwd. Een betere performance van de webshop resulteert in een blije klant, die daardoor samen met je team nóg meer leuke maatwerk functionaliteiten wilt bouwen.

Omdat je onderdeel wordt van een full-service digital agency ben je ook scherp op het spotten van kansen voor een bredere dienstverlening. We bieden meerdere services waardoor we de meest gave dingen met klanten kunnen bereiken. 

Binnen het team pak jij verantwoordelijkheid als: 

 • Consultant voor onze klanten: je kan op hoog niveau challengen, adviseren, upsellen en cross-sellen voor onze accounts. 

 • Sparringpartner met E-commerce Managers en MT's. Je wordt door onze klanten gezien als verlengstuk van eigen e-com team.

 • Adviseur vanuit beschikbare budgetten, om zoveel mogelijk waarde te leveren voor het beschikbare budget

 • Katalysator voor grote accounts (Xenos, Passa Sports, Expert, Trendhopper, etc). Jij bent fulltime waardevol als een belangrijke lead-funnel voor backlogs en doorontwikkeling op alle platformen. 

 • Bewaker van de scope-bepaling voor klanten en developers. Om verwachtingen in de volle breedte te managen, denk hierbij aan: refinement sessies in- & extern, JIRA story-management, dev-sessies, etc. Jij weet wat er is afgesproken, informeert/instrueert developers en bewaakt opleveringen samen met je team. 

Wat breng je mee?

Je beschikt over een voorsprong wanneer je al enige relevante werkervaring hebt opgedaan binnen ons specialistische vak(gebied). Maar in ons team kunnen we je de fijne kneepjes van het vak ook leren vanaf scratch!

Wij houden van professionals die hun verantwoordelijkheid pakken en ondernemerschap tonen. Dit belonen wij met het vertrouwen door je steeds meer vrijheid te geven binnen onze organisatie en met opdrachtgevers. Concrete zaken waar jij je in herkent zijn:

 • Je beschikt over minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring.

 • Ervaring met 'digitale projecten' (met voorkeur in de e-commerce branche).

 • Je bent communicatief sterk en hebt een klantvriendelijke en proactieve instelling.

 • Je bent sterk in het bepalen van prioriteiten binnen de dynamische e-commerce branche.

 • Een pragmatische en resultaatgerichte werkhouding, met een hoge kwaliteitsnorm.

 • Je hebt een leergierige drive en bent bereid te investeren in jezelf.

 • Je bent 32 - 40 uur per week beschikbaar.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Dennis

Consultant

Niall

Consultant

E. Vogel

Sfeerbeheer

Jij?

Consultant Development

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03