Business Line Manager

Solliciteer direct!

Business Line Manager

Full-time / Part-time · Hub Tilburg

Over ons:
Onze organisatie in Tilburg groeit snel, daarom zijn we op zoek naar een Business Line Manager die leiding wil geven aan de Development business line van 20+ FTE. In deze groeifase gaan we over naar een nieuwe organisatiestructuur, waarbij multidisciplinaire teams van ongeveer 10 FTE per team worden gevormd.

Jouw rol:
Als Business Line Manager ben je eindverantwoordelijk voor de operationele performance van onze business line Development & Technology. Concreet ben je verantwoordelijk voor de declarabiliteit, het personeelsbudget, de planning en realisatie van (klant)projecten, en de kwaliteit van de dienstverlening. Je stuurt de teams binnen de business line aan en rapporteert direct aan het MT van Hub Tilburg. 

Je werkt vanuit onze vestiging in Tilburg, waar ongeveer 60 professionals in de disciplines Development & Technology en Online Marketing samenwerken. Vanuit een full-service gedachtegoed werk je aan het verbeteren van onze propositie en zorg je ervoor dat we, samen met de andere business lines, onmisbaar blijven voor onze klanten. Je stimuleert innovatie en procesoptimalisaties en daagt de teams uit om het maximale uit de samenwerking te halen.

Wat maakt deze rol uniek?
Je speelt een cruciale rol in de groei van onze organisatie en bent de drijvende kracht achter het succes van onze teams. Wij zoeken een echte teambuilder die begrijpt dat ons succes afhangt van de mensen die hier werken. Jouw focus ligt op het ontwikkelen en motiveren van onze mensen. Het gaat niet alleen om het behalen van resultaten, maar zeker ook om hoe we die resultaten behalen - door samenwerking, innovatie en het creëren van een omgeving waarin iedereen kan floreren.

Wat breng je mee?
Wij zijn op zoek naar een professional met idealiter 8 jaar werkervaring binnen het werkveld, waarvan 2-4 jaar in een soortgelijke leidinggevende rol. Als organisatie zijn we de afgelopen jaren stevig gegroeid en hebben we een mooie basis neergezet. Je bent ondernemend ingesteld, neemt de regie in handen en bent niet bang het podium te pakken wanneer het gespreksonderwerp jouw vakgebied omvat. Verder herken jij jezelf in:

 • People Management: je hebt aantoonbare ervaring in het aansturen en ontwikkelen van teams en teamleden. Je begrijpt wat er nodig is om een positief en productief werkklimaat te creëren.

 • Ervaring met groei en verandering: je hebt ervaring met het leiden van teams in groeiende organisaties en begrijpt de impact van groei op mensen en processen.

 • Strategisch en operationeel denken: je kunt strategische doelen vertalen naar concrete plannen en acties en weet hoe je deze effectief implementeert.

 • Project- en klantbeheer: samen met team leads, projectmanagers en account directors ben je verantwoordelijk voor de succesvolle oplevering van projecten en de doorontwikkeling voor klanten.

 • Mensgerichte benadering: Je hebt sterke leiderschapskwaliteiten en combineert een resultaatgerichte aanpak met een focus op het welzijn en de ontwikkeling van je teamleden.

 • Beschikbaarheid: je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Waarom deze uitdaging?

 • Werk in een dynamische omgeving met een snelgroeiend team.

 • Speel een sleutelrol in de transformatie en groei van de business line.

 • Beïnvloed de ontwikkeling en implementatie van nieuwe structuren en processen.

 • Draag bij aan de ambitie van Happy Horizon om een “great place to grow” te zijn.

 • Krijg de kans om een hecht en gemotiveerd team te bouwen en te leiden.

Ben jij de teambuilder en people-manager die wij zoeken? Reageer dan nu en word onderdeel van onze groeiende organisatie!

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Salarisrange: €5000 - €5500;

 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀

 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪

 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠

 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀

 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫

 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03