Front Office Medewerker

Solliciteer direct!

Front Office Medewerker

Gaat jouw hart sneller kloppen van een dynamische werkomgeving gecombineerd met een divers takenpakket? Als Front Office Medewerker (part-time) bij Happy Horizon ben jij hét aanspreekpunt voor je collega's en onze klanten!

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Wat ga je doen?

Voor de rol van Front Office Medewerker bij Happy Horizon zijn wij op zoek naar iemand die voor max. vier dagen in de week beschikbaar is. De dagen die je aanwezig bent in ons (splinternieuwe) pand in het centrum van Eindhoven ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket. Zo ben je als Front Office Medewerker het eerste aanspreekpunt voor klanten die contact opnemen (telefonisch of per mail) óf langskomen bij ons op locatie. Van nature ben je iemand die klanten op een enthousiaste, passende manier te woord staat en verder helpt bij hun vragen. Tussen alle belletjes en ontvangsten door ben je dagdagelijks druk in de weer met uiteenlopende taken die betrekking hebben op HR- en/of interne vraagstukken. Denk hierbij aan het bijhouden van de algemene mailbox, onboardingsvraagstukken, het plaatsen van bestellingen, urenregistratie etc.. Er zijn genoeg werkzaamheden om een dag gevuld te krijgen, maar je mag natuurlijk ook zelf proactief werk naar je toetrekken of deelnemen aan interne projecten! Inmiddels bestaat ons team uit drie Officemanagers en twee Facilitair Medewerkers waarop jij een welkome aanvulling gaat zijn!

Concrete werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn:

 • Eerste aanspreekpunt voor klanten (telefonisch, mail of per post);

 • Ontvangst en begeleiding van klanten op locatie;

 • Medeverantwoordelijkheid voor interne projecten (HR-gerelateerd, procesoptimalisatie);

 • Aanspreekpunt leveranciers;

 • Beheren van agenda's.

Wat verwachten we van jou?

Als Front Office Medewerker van Happy Horizon ben jij een enthousiaste professional die 'Hospitality' hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast weet je het overzicht te bewaken tussen de verschillende taken en verantwoordelijkheden door. Je hebt een gestructureerde aanpak en kan snel schakelen wanneer er zich ad-hoc situaties voordoen. Je bent sterk in het signaleren van kansen en trekt werkzaamheden naar jezelf toe. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

 • 1 tot max. 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.

 • Krijgt energie van organiseren & faciliteren;

 • Relevante werkervaring is een pré;

 • Administratief onderlegd;

 • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Elianne

Teamlead

Manon

Operationeel Manager

Gemma

Officemanager

Jij?

Front Office Medewerker

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03