Assistent Controller

Solliciteer direct!

Assistent Controller

Heb jij ervaring in een soortgelijke rol en ben je toe aan een volgende stap binnen een dynamische werkomgeving in het centrum van Eindhoven?

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Als Assistent Controller word je..

onderdeel van een creative digital agency die in de afgelopen jaren een sterke groei heeft doorgemaakt in Nederland! Vanuit een duidelijke groeistrategie bouwen we aan een zevental soortgelijke Hubs door het land. Daarmee vertegenwoordigen we regionaal in het klein wie we als organisatie in het groot zijn. Zo behouden we lokaal onze eigen cultuur en bundelen we als groep de krachten. Of zoals we het zelf omschrijven: groot worden door klein te blijven!

In Eindhoven zijn we gevestigd in het centrum van de stad (voormalige V&D pand). Vanuit deze locatie verzorgen we een groot deel van de financiële administratie voor onze gehele bureaugroep. Ons team bestaat uit een gevarieerd gezelschap, verschillend in ervaring en achtergrond. Door de snelle groei zijn we als team naar elkaar toegegroeid en ondersteunen we elkaar waar nodig om het werk gedaan te krijgen!

Happy Horizon.

Aan de hand van een actieve buy-and-build strategie zijn we uitgegroeid tot een full-service digital agency met meerdere Hubs in het land. Deze strategie heeft ervoor gezorgd dat er de afgelopen jaren verschillende organisaties zijn aangesloten bij Happy Horizon, waarvoor wij vanuit 3 regionale finance teams (Amsterdam, Eindhoven en Nijmegen) de gehele financiële administratie verzorgen. Een flinke uitdaging waar we als team al mooie stappen in hebben gezet. Maar we zijn natuurlijk nog lang niet uitgeleerd!

Zo werken we dagelijks aan het verbeteren en efficiënter inrichten van onze werkzaamheden. Ter versterking van ons Finance Team in Eindhoven zijn we op zoek naar een ervaren Assistent Controller die - naast een aantal kerntaken - ook open staat voor het oppakken van verschillende projecten ter verbetering van onze processen.

De rol van Assistent Controller.

Voor deze rol zoeken we een professional die in staat is zijn/haar eigen werk te organiseren, prioriteiten weet te stellen en overzicht te houden. Met jouw ervaring weet je proactief mee te denken, werkzaamheden naar je toe te trekken en spot je kansen om processen te optimaliseren. In deze rol zijn nog tal van ontwikkelingsmogelijkheden waarbij je kunt doorgroeien naar een zelfstandige, verantwoordelijke rol binnen de Hub. Concrete werkzaamheden waar je aan moet denken zijn:

 • Verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, banken, BTW- aangiftes en balanscontroles voor een aantal BV’s en onze holdingmaatschappij;

 • Meewerken aan en controleren van maand- en jaarafsluitingen en accountantscontroles;

 • Initiëren en doorvoeren van verbeteringen in financiële processen (waaronder digitalisering);

 • Waarbij je nauw samenwerkt met en rapporteert aan de Finance Manager Eindhoven.

Ineke

Finance Manager

Tom

Financieel Medewerker

Marielle

Assistent Controller

Jij?

Assistent Controller

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat breng je mee?

Idealiter beschik je al over enige relevante (werk)ervaring binnen je vakgebied. Verder hopen we iemand te treffen die nieuwsgierig van aard is en kan werken binnen een dynamische omgeving. Concreet herken je jezelf in:

 • 2 - 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol;

 • Ervaring met Exact Online, Blue10 en Gripp (pre);

 • Proactief, nieuwsgierig en zorgvuldig.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Marktconform salaris 💰

 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀

 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪

 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠

 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀

 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫

 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03