Junior Online Marketeer

Solliciteer direct!

Junior Online Marketeer

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Heb jij een aantoonbare interesse voor digital marketing en in het bijzonder Advertising? Wordt dan onderdeel van ons ervaren SEA Team. De kans bestaat dat je net uit de schoolbanken komt gerold en daarmee nog niet beschikt over enige werkervaring. Dat snappen we. Daarom willen wij (mocht dat het geval zijn) weten waarom een rol binnen het SEA team voor jou is weggelegd. Misschien bekijk je in je vrije tijd wel tutorials, volg je cursussen binnen ons vakgebied of lig je met een relevant boek op de bank. Laat het ons weten!

In je eerste paar weken word je ondergedompeld in de wereld van SEA en ga je ondersteunende werkzaamheden verrichten. Hoe sneller je zaken weet op te pikken, hoe meer verantwoordelijkheden je worden toevertrouwd! Binnen mum van tijd weet jij hoe je:

 • Campagnesopzet, beheert, analyseert en optimaliseert van Google Ads en Microsoft Ads;

 • Proactiefmeedenkt met klanten, waarbij je continu op zoek gaat naar (nieuwe) mogelijkheden om het gewenste resultaat te bereiken.

 • Het geven van een goed onderbouwd strategisch advies met bijbehorend plan van aanpak, waarbij je dit beschrijft in voorstellen voor (potentiële) klanten;

 • Hoe je ontwikkelingen en resultaten rapporteert van je campagnes;

Je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden. Samen met jouw Lead zorg je ervoor dat jouw online advertising klanten naar een hoger niveau getild worden en zorg je ervoor dat de vooraf afgesproken doelstellingen worden bereikt.

Om in aanmerking te komen voor deze rol heb jij allereerst een sterke affiniteit met het 'digital wereldje'. Je volgt een relevante opleiding op dit vlak en/of kunt aantonen waarom jij dé 'digital marketeer' in spé bent! Ondanks dat je net uit de schoolbanken komt, kan jij niet wachten om kennis te maken met het werkveld. Daarnaast zou je omgeving jou typeren als ondernemend en iemand met een verantwoordelijkheidsgevoel. Na ons inwerktraject weet je zelfstandig je werkzaamheden op te pakken en wanneer je projecten hebt afgerond trek je ons alweer aan de jas. Stilzitten is niets voor jou namelijk! Verder vinden wij het belangrijk dat je je herkent in de volgende punten:

Functie eisen:

 • Je volgt op dit moment een HBO/WO opleiding of bent net afgestudeerd;

 • Je bent minimaal 32u beschikbaar;

 • Je bent analytisch en cijfermatig sterk;

 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.

 • Jij ziet meer uitdagingen dan problemen

Jeffrey

SEA Specialist

Sanne

SEA Specialist

Tim

SEA Specialist

Jij?

Junior SEA Specialist

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03