Hubspot Consultant

Solliciteer direct!

Hubspot Consultant

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Als HubSpot Consultant ben je…

net zo'n fan van HubSpot als wij! Jij bent de (strategische) sparringpartner voor onze klanten, die samen met hen HubSpot met de bijbehorende hubs inzet om de sales, marketing en operationele processen op te zetten en te verbeteren. Word je enthousiast van jouw bijdrage aan het laten groeien van bedrijven, zowel op strategisch als operationeel vlak? 

Bij Happy Horizon sta je er niet alleen voor. We zijn een grote groep van specialisten in een full-service digital agency, dus je beschikt altijd technische support en strategische sparringpartners. Jouw taak? De échte klantbehoeften in kaart te brengen en oplossingen bedenken die impact maken. Vervolgens werk je dit uit in een strategie en zorg je dat de campagnes die je bouwt bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen, gebaseerd op die strategie.

Waar nodig neem je je klanten mee in de werking van het pakket middels het geven van trainingen. Je hebt nauw contact met je klanten, kunt prioriteiten bepalen en weet de impact en de waarde van je werk goed over te brengen, zodat klanten je onmisbaar achten.

Mike

Email Marketing Consultant

Joep

Teamlead

Romee

Email Marketing Consultant

Jij?

Hubspot Consultant

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

  • Marktconform salaris afhankelijk van je kennis en werkervaring; 💰

  • Tal van opleidingen en doorgroeimogelijkheden die we afstemmen op jouw ambities; 🚀

  • Slimme collega's bij een award-winning organisatie, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld; 💡

  • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠

  • Een inspirerende werkomgeving in het centrum van Eindhoven waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪

  • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03