Marketing Automation Consultant

Solliciteer direct!

Marketing Automation Consultant

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Jouw nieuwe baan als Marketing Automation Consultant bij een award-winning Creative Digital Agency.

 • Wil jij een diverse functie waarin je betrokken bent bij complexe vraagstukken die impact hebben op de CRM, marketing, sales en operaties van jouw klanten? 

 • Wil je bijdragen aan de groei van Marketing Automation als dienst binnen Happy Horizon? 

 • Weet jij technische en creatieve grenzen op te zoeken van het Marketing Automation Platform?

 • En ben je op zoek naar een omgeving waar je volop de ruimte krijgt om jezelf zowel persoonlijk als inhoudelijk verder te ontwikkelen?

Ja? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Bij Happy Horizon zijn we op zoek naar een Marketing Automation Consultant die écht de business van al onze klanten begrijpt! Iemand die de vraag achter de vraag van onze opdrachtgevers weet te achterhalen, hun strategie kan doorgronden en vervolgens kan vertalen naar effectieve campagnes.

Wat ga je doen?

In deze rol werk je nauw samen met een multidisciplinair team, van data-analisten tot strategische consultants en van copywriters tot developers. We besteden veel aandacht aan het realiseren van onderlinge synergie, zodat jullie samen het beste resultaat kunnen behalen. We willen slimmer en beter worden. Met onze klanten, voor onze klanten. Een open cultuur en begeleiding in jouw ontwikkeling staan bij ons centraal. 

Jouw projecten

Met ons team helpen we klanten op gebied van Revenue Operations en brengen we sales-, marketing- en customer success processen samen met de juiste strategie en techniek. Dit had jouw werk kunnen zijn: een van jouw klanten verwerkte jarenlang aanvragen handmatig in diverse systemen zoals HubSpot, ZOHO en een apart offertesysteem. Jouw conclusie was dat dit tijdrovend was en door onjuiste data-invoer leidde tot een gebrekkige dataset. Automatisering van processen was daardoor niet mogelijk. Jouw taak was om de dataverzameling vanuit één centraal punt te herorganiseren en processen te automatiseren, zodat de salesafdeling met hetzelfde aantal FTE’s effectiever kon werken en meer aanvragen kon behandelen met een lagere foutmarge.

“Als Marketing Automation Consultant bij Happy Horizon geniet ik van de diversiteit aan klanten en uitdagende vraagstukken, waarbij ik de brug ben tussen marketing, IT, content en andere stakeholders. Samen met een team aan specialisten vastbijten in complexe vraagstukken en het vinden van innovatieve oplossingen. “ - Mike

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een ambitieuze en award-winning organisatie. Dit is ook de mindset van al onze medewerkers: creatieve, slimme en innovatieve oplossingen bedenken die echte waarde toevoegen voor onze klanten. Onze awards spreken voor zich 😉. Jouw taak? De échte klantbehoeften in kaart brengen en oplossingen bedenken die waarde toevoegen. Aan het einde van de dag ben jij happy als zowel jij als de klant nieuwe of verbeterde campagnes hebben opgezet.

Mike

Email Marketing Consultant

Joep

Teamlead

Jens

Email Marketing Specialist

Jij?

Marketing Automation Consultant

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat neem je mee?

 • Je hebt ervaring met vraagstukken op gebied van marketing automation of CRM;

 • Je hebt ervaring met een platform als HubSpot, Salesforce of vergelijkbaar;

 • Je hebt het vermogen om strategische bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar actieplannen;

 • Je bent minimaal 32u beschikbaar.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Marktconform salaris afhankelijk van je kennis en werkervaring; 💰

 • Tal van opleidingen en doorgroeimogelijkheden die we afstemmen op jouw ambities; 🚀

 • Slimme collega's bij een award-winning organisatie, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld; 💡

 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠

 • Een inspirerende werkomgeving in het centrum van Eindhoven waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪

 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03