Fullstack Developer (.NET)

Solliciteer direct!

Fullstack Developer (.NET)

Wil jij graag aan alle onderdelen van een webwinkel of configurator werken? Dan is de vacature van Fullstack Developer bij het .NET team echt iets voor jou! Je zal werken aan diverse externe en interne projecten met behulp van C#, JavaScript en MySQL

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Hoe ziet je dag eruit als Fullstack Developer bij Happy Horizon?

Je sluit aan bij diverse klantteams, waar je samen met je collega’s van verschillende disciplines werkt aan uiteenlopende projecten. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van externe systemen voor producten of orderverwerking, maar ook aan logica om voor miljoenen producten de prijs per gebruiker te kunnen beheren. Iedere klant heeft een eigen structuur van de website, waardoor de inrichting vaak op maat gemaakt wordt.

Het .NET team maakt gebruik van een eigen systeem: Wiser. Hierin beheer je alle data van klanten, productinformatie en de opbouw van pagina’s. Je werkt met JavaScript en MySQL om de HTML dynamisch van inhoud te voorzien. Ook zijn onze configuratoren, die via VueJS zijn opgezet, hiermee beheerbaar en maak je het voor klanten mogelijk om complexe producten aan te bieden in de winkel.

Wie zijn wij?

Het .NET team is een onderdeel van de Development & Technology afdeling binnen hub Eindhoven van Happy Horizon. Wij zijn gevestigd in hartje Eindhoven en beschikken over de 4e en 5e etage van het oude V&D gebouw, inclusief het mooie dakterras. Iedere vrijdag is er een borrel om de week gezellig af te sluiten met je collega's. Ook worden er regelmatig feesten georganiseerd.

Bij livegang van een nieuwe website, webwinkel of configurator wordt er op de gong geslagen om dit succes met zijn allen te vieren. Heb je een probleem waar je aan moet werken? Dan komt onze mascotte, de Escalatie Vogel, bij jou op je bureau. Ruik je worstenbroodjes in de gang? Dan is iemand vergeten zijn laptop te locken!

In Hub Eindhoven werken verschillende afdelingen, zoals online marketing, branding en leadgeneratie. Tijdens jouw werkzaamheden werk je samen met deze collega’s om de beste resultaten voor je klanten te bereiken.

Rob

Frontend Developer

Mayke

Development Consultant

Alex

Teamlead .NET

Jij?

.NET Developer

Wat verwachten wij van jou?

 • Idealiter heb je ervaring met een of meerdere technieken, zoals C# (.NET 7+), JavaScript (ES6) en MySQL. Kennis van VueJS is een pré;

 • Je vindt het leuk om in een multidisciplinair team te werken;

 • Je vindt het leuk om met klanten te sparren over ideeën;

 • Je bent altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en leert graag de nieuwste technieken.

Niet helemaal zeker of dit profiel bij jou aansluit? Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent. Solliciteer vooral, dan kijken we samen naar de mogelijkheden om je te ontwikkelen!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris;

 • 25 vakantiedagen per jaar, gebaseerd op 40 uur;

 • Parttime werken (32 - 40 uur) is mogelijk;

 • Werken aan verschillende maatwerk projecten; 

 • Flexibele werktijden, deels thuiswerken is mogelijk;

 • 25 enthousiaste collega’s, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage écht op prijs wordt gesteld;

 • Maandelijkse ontwikkeldag om nieuwe kennis op te doen;

 • Meerdere trainingen en cursussen per jaar, op persoonlijk en professioneel vlak;

 • Mogelijkheden voor het bijwonen van trainingen en beurzen in binnen- en buitenland;

 • (Collectiviteits)korting op je zorgverzekering;

 • Vrijdagmiddagborrels, diverse uitjes en 1x per jaar een lang weekend weg met het team;

 • Playstation, pingpongtafel, voetbaltafel en dartboard voor ontspanning.

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook.