Consultant Development

Solliciteer direct!

Consultant Development


Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Jouw baan als development consultant

Van het bouwen van een nieuwe website voor Kika, tot het creëren van een configurator voor Intergamma: ons development team probeert voor iedere klant het beste resultaat te behalen. Als development consultant sluit je aan bij deze klantteams, waar je samen met je collega’s aan uiteenlopende projecten. Als consultant schakel jij ook met andere disciplines, zoals branding, online marketing en leadgeneratie, en werk je samen aan totaalprojecten. Jij helpt klanten met het vinden van de oplossingen die zij zoeken. Aan de ene kant spreek je ‘jip-en-janneketaal’ met de klant, aan de andere kant praat je vloeiend ‘development’ met je team. Heb je nog niet alle kennis in huis voor technische vragen? Geen probleem, dat verwachten we ook niet. Daarvoor schakel jij op tijd je collega's in!

Ben jij graag in contact met klanten over nieuwe technische ontwikkelingen en ideeën? Dan is de vacature van Consultant Development iets voor jou. In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt én vraagbaak op het gebied van development projecten. Je bent niet alleen de schakel tussen de klant en het team, je denkt mee in mogelijke oplossingen en helpt je team het beste resultaat te behalen. Dit doe je door de behoefte van de klant boven tafel te krijgen. Daarnaast weet jij duidelijk de verwachtingen te managen en een ideale samenwerking te definiëren die past bij het project.

Jij bent tevreden als jij én de developers uit het team trots zijn op de nieuwe functionaliteiten die jullie hebben gebouwd. Een betere prestatie van de webshop resulteert in een blije klant, die daardoor samen met je team nóg meer leuke maatwerk functionaliteiten wil bouwen. 

Wie zijn wij?

Het Development & Technology team is een onderdeel van hub Eindhoven van Happy Horizon. Wij zijn gevestigd in hartje Eindhoven en beschikken over de 4e en 5e etage van het oude V&D gebouw, inclusief het mooie dakterras. Iedere vrijdag is er een borrel om de week gezellig af te sluiten met je collega's. 

Bij livegang van een nieuwe website, webwinkel of configurator wordt er op de gong geslagen om dit succes samen te vieren. Heb je een probleem waar je aan moet werken? Dan komt onze mascotte, de Escalatie Vogel, bij jou op je bureau. Ruik je worstenbroodjes in de gang? Dan is iemand vergeten zijn laptop te locken! Er is genoeg ruimte voor hard werken én plezier.

In Hub Eindhoven werken verschillende afdelingen, zoals online marketing, branding en leadgeneratie. Tijdens jouw werkzaamheden werk je samen met deze collega’s om de beste resultaten voor je klanten te bereiken. Je bent ook scherp op het spotten van kansen voor een bredere dienstverlening.

Wat verwachten wij van jou?

 • Heb je enige relevante ervaring met 'digitale projecten' (websites, webshops)? Dan is dat een pré;

 • Je bent communicatief sterk en hebt een klantvriendelijke en proactieve instelling;

 • Een pragmatische en resultaatgerichte werkhouding, met een hoge kwaliteitsnorm;

 • Je hebt een leergierige drive en bent bereid te investeren in jezelf;

 • Je bent 32 - 40 uur per week beschikbaar.

Twijfel je of dit profiel helemaal bij je past? Solliciteer dan vooral. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent. We leren je dan graag de kneepjes van het vak.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Gerke

Managing Director

Mayke

Development Consultant

E. Vogel

Sfeerbeheer

Jij?

Consultant Development

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03