Junior Data & Analytics Specialist

Solliciteer direct!

Junior Data & Analytics Specialist

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Als Junior Data & Analytics Specialist ben je…

onderdeel van een divers data team (7 collega’s) met een mooie mix aan senioriteit én startende professionals. Dit zorgt ervoor dat we elkaar als team kunnen blijven uitdagen, maar belangrijker nog: elkaar verder helpen in onze ontwikkeling. Er zijn verschillende specialismen in het team: Data & Analytics Specialist, Data Consultant, Data Engineer en een Data Analyst.


Wat doen de verschillende specialisten binnen het team?

 • Data & Analytics Specialist: is verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren, beheren en optimaliseren van analytics tools en tag management oplossingen.

 • Data Consultant: adviseert klanten op het gebied van data. Vertaalt na een analyse van het datalandschap de doelstellingen van een klant door naar een heldere data strategie en roadmap die helpt om die doelstellingen te realiseren.

 • Data Engineer: zorgt ervoor dat alle benodigde data toegankelijk en analyseerbaar is, en voorziet in de benodigde technische infrastructuur. 

 • Data Analyst: is verantwoordelijk voor data analyses en het visualiseren van data in data visualisatie tools zoals Looker Studio en Tableau.

Binnen het team zijn ook mogelijkheden om jezelf (op termijn) richting een van de andere disciplines verder te ontwikkelen.

Als Junior Data & Analytics Specialist ben je verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren, beheren en optimaliseren van analytics tools en tag management oplossingen. Je biedt technische ondersteuning aan klanten en collega’s en implementeert tracking tools zoals Google Analytics en tag management oplossingen zoals Google Tag Manager om websites en apps effectief te meten. 

Om de juiste oplossingen voor klanten te creëren werk je samen met specialisten vanuit verschillende digitale marketingkanalen, developers en het team aan klantzijde. Je zult bijdragen aan de vertaling van de marketing- en/of datadoelstellingen naar technische eisen door het opstellen van een meetplan. Je werkt hierbij samen met een ervaren Data & Analytics Consultant. Jullie starten vaak met een audit van de bestaande tag management en analytics implementatie gevolgd door een plan van aanpak met daarin de benodigde aanpassingen. 

Wat breng je mee?

Idealiter beschik je al over ervaring binnen het Data & Analytics domein, maar we staan ook open voor andere relevante ervaringen. Hoe ziet onze ideale kandidaat eruit:

 • Afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Marketing (Analytics), Commerciële Economie, ICT, Informatica of een verwant technisch vakgebied.

 • Je kunt zelfstandig te werk gaan en bent zorgvuldig.

 • Je bent een teamplayer, die ook graag even een praatje maakt met je collega’s.

 • Je hebt ervaring in Google Tag Manager, Google Analytics en/of BigQuery of je wil dit graag leren.

 • Je hebt ervaring met Data Layers, HTML, CSS of Javascript of je wil dit graag leren.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Paul

Data Specialist

Victor

Director Innovations

Maarten

Teamlead

Jij?

Data Specialist

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰

 • Een team met senior data specialisten om van te leren

 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀

 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪

 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠

 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀

 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫

 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03