Teamlead SEO

Solliciteer direct!

Teamlead SEO


Full-time · Hub Arnhem

Als Teamlead SEO ben je..

de energieke professional die een team op de juiste manier weet te organiseren en zelf voorop gaat in de strijd als het gaat om innovatie en ontwikkeling. Ontwikkeling in de vorm van je teamgenoten, maar ook door doorlopend op zoek te zijn naar de nieuwste mogelijkheden om de klant te verrassen. 

In je rol als Teamlead ben je verantwoordelijk voor:

 • De ontwikkeling van zowel team als teamleden.
 • Het uitstippelen van de focus samen met het team.
 • De begroting van het team.
 • Het op bedrijfsniveau meedenken in de Teamleadmeetings.
 • Én het voortzetten van de gezellige sfeer in ons team :)

Wij werken voor klanten in de meest uiteenlopende branches, waarbij je kunt denken aan grote (inter)nationale klanten, maar ook de bakker om de hoek!

Omdat we als groep landelijk vertegenwoordigd zijn heb je uit verschillende windrichtingen collega's binnen je vakgebied die je kunt inschakelen om bijvoorbeeld te sparren over cases. Daarbij zijn wij een 'full service, creative digital agency' waar alle kennis inhouse aanwezig is. Zodoende kun je ook van collega's uit andere kanalen veel ontdekken. Zo zijn én blijven wij een award-winning agency.  

Wat breng je mee?

Je beschikt inhoudelijk over kennis en ervaring binnen het vakgebied SEO. De ervaring om een team aan te sturen is niet direct een must, maar heeft absoluut een pre. 

Laat het je er niet van weerhouden om contact op te nemen: we staan we ook open voor een professional waarmee wij een klik ervaren en die klaar is voor deze volgende stap. 

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naarRobin. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

📨 robinbuchel@happyhorizon.com
📞 06 36 00 73 05

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Robin dan even. Vindt hij nog gezellig ook.