Team Lead Development

Solliciteer direct!

Team Lead Development

Full-time / Part-time · Hub Tilburg

Als Team Lead Development ben je..

verantwoordelijk voor de samenstelling en performance van je eigen team. Je vult de gesprekscyclus met je teamleden in en ondersteunt ze bij hun professionele ontwikkeling. Daarnaast stel je doelen met bijbehorende (capaciteits)begroting op (en behaalt deze uiteraard) en onderhoud je key partnerships. Je fungeert ook als schakel tussen het team, collega teams (Team Leads) en het management van de Hub waarbinnen je werkt.

Samen met je team werk je aan de doorontwikkeling van diverse websites, de bouw van een nieuwe e-commerce website en de verdere ontwikkeling daarvan. Hiervoor weet je snel te levellen met de klant; je spreekt in begrijpelijke taal waarbij je op een strategisch niveau de wensen van de klant vertaalt naar een passende samenwerking en projectplanning. Bovenal spreek je natuurlijk ook de taal van je team. We verwachten niet dat je alle wijsheid in pacht hebt voor wat betreft technische vraagstukken. Daarvoor schakel je tijdig de juiste specialisten in, oftewel: je directe collega's!

Omdat je onderdeel wordt van een full-service digital agency ben je ook scherp op het spotten van kansen voor een bredere dienstverlening. We bieden meerdere services waardoor we de meest gave dingen met klanten kunnen bereiken. 

Wat breng je mee?

Je beschikt over een voorsprong wanneer je al enige relevante werkervaring hebt opgedaan binnen een soortgelijke, aansturende rol en werkomgeving. Wij houden van professionals die hun verantwoordelijkheid pakken en ondernemerschap tonen. Dit belonen wij met het vertrouwen door je steeds meer vrijheid te geven binnen onze organisatie en met opdrachtgevers. Concrete zaken waar jij je in herkent zijn:

 • Je krijgt energie van het aansturen en coachen van teamleden om samen doelen te realiseren.

 • Ervaring met 'digitale projecten' (met voorkeur in de e-commerce branche).

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in de wereld van creative digital agencies en 3 jaar in een aansturende rol.

 • Je bent communicatief sterk en hebt een klantvriendelijke en proactieve instelling.

 • Je hebt ambitie om de teams verder mee uit te bouwen (multi-disciplinair in een matrix organisatie). 

 • Een pragmatische en resultaatgerichte werkhouding, met een hoge kwaliteitsnorm.

 • Je hebt een leergierige drive en bent bereid te investeren in jezelf.

 • Je bent 32 - 40 uur per week beschikbaar.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Een competitief arbeidsvoorwaardelijk pakket dat past bij jouw kennis en ervaring.💰 Maar daarnaast nog veel meer..

 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan

 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠

 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫

 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03