Stage Communicatie

Solliciteer direct!

Stage Communicatie

Propositie Healthcare

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Ons vraagstuk. 

Happy Horizon is een full-service digital agency met klanten in diverse branches. Onze afstudeeropdracht richt zich specifiek op de Healthcare sector. 

Data en Development spelen een cruciale rol in de dienstverlening van Happy Horizon. Hoewel het grootste deel van ons werk momenteel gericht is op creatieve oplossingen voor onze healthcare klanten, streven we ernaar om ook onze data- en development proposities (dienstverlening) binnen de branche verder te ontwikkelen. 

We zijn op zoek naar een stagiaire voor ons Healthcare team die ons kan ondersteunen bij het ontwikkelen van specifieke data- en development proposities voor diverse doelgroepen binnen de healthcare sector. Je zult de behoeften, zowel bij bestaande klanten als bij potentiële nieuwe klanten, grondig onderzoeken en op basis daarvan proposities ontwikkelen voor een bredere dienstverlening. Daarnaast wordt van je verwacht dat je een strategisch plan opstelt over hoe en via welke kanalen we deze proposities het beste onder de aandacht kunnen brengen bij onze doelgroepen. Jouw bijdrage zal ons helpen om onze full-service dienstverlening effectief te communiceren binnen de branche.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een voorsprong wanneer je al enige kennis of interesse hebt in digital marketing én het opstellen van strategische communicatieplannen. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

  • Een passie voor online marketing;
  • Een interesse of ervaring binnen de healthcare sector (pre);
  • Je bent communicatief sterk en hebt een proactieve instelling;
  • Een pragmatische en resultaatgerichte werkhouding, met een hoge kwaliteitsnorm;
  • Je bent 32 - 40 uur per week beschikbaar.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Jeroen

Consultant Healthcare

Isabelle

Managing Director

Conny

Consultant Healthcare

Jij?

Stagiair Communicatie

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

  • Stagevergoeding
  • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
  • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
  • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
  • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03