Sales Executive

Solliciteer direct!

Sales Executive

Wij zijn op zoek naar een commerciële topper die weet hoe belangrijk een eerste telefonisch contact is. Ga jij uitdagingen niet uit de weg en ben je gewend te werken met targets? Ben jij ervan overtuigd dat jouw enthousiaste en commerciële instelling de klant overtuigt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Full-time / Part-time · Amsterdam

Wat ga je doen?

In de functie van sales executive benader je namens Happy Horizon potentiële klanten om deze vervolgens te enthousiasmeren voor onze diensten en het maken van een afspraak met een business development manager. Het uiteindelijke doel van het gesprek is een klantrelatie te creëren. Dit doe je met de juiste kennis van zaken en een goede eerste inventarisatie van de klantvraag.

Je draagt hierin direct bij aan de commerciële doelstellingen van onze organisatie en hebt zo kei harde impact op onze cijfers. En daar krijg jij energie van! Kun je niet wachten?

Wat verwachten we van jou?

Klanten overtuigen kost jou weinig moeite! Met jouw prettige telefoonstem, je proactieve instelling en je drive weet jij die afspraak met de klant in te plannen voor jouw collega's.

Jij gaat voor resultaat en kunt zelfstandig aan de slag. Daarnaast ben je bekend met de online marketing branche en heb jij aantoonbare ervaring met telefonische sales gesprekken.

En het zou fijn zijn als jij je in de volgende dingen herkent:

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar (tijdens kantooruren 😉)
 • Een commerciële instelling en vaardigheden, met een goede doorzettersmentaliteit
 • (ervaring als ´commercieel outbound callcenter medewerker´ is een pré)
 • Uitstekende computer- en typevaardigheden en een goede beheersing van Nederlandse taal in woord en schrift
 • Minimaal HBO opleidingsniveau

Niels

Managing Director

Jordi

Account Manager

Jij?

Sales Executive

Wat kan je van ons verwachten?

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer💰

 • Een uitdagende functie, met de mogelijkheid tot parttime werken (32 tot 40 uur)🤝
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan.⚡
 • Een NS Business Card als je met de trein reist🚅. Toch liever met de auto? Dan ontvang je van ons een kilometervergoeding🚗
 • Een goede pensioenregeling, waarbij Happy Idiots een deel van de pensioenpremie betaalt 👫
 • Een goede (thuis)werkplek en een laptop💻
 • Verschillende trainings- en opleidingsmogelijkheden, een door ons ontwikkeld talentprogramma en 8 uur innovatietijd per maand om jezelf te (blijven) ontwikkelen💪
 • Een geweldig kantoor in het centrum van Eindhoven⚡
 • (Collectiviteits)korting op je zorgverzekering 😷

 • De állerleukste borrels, feestjes & uitjes (we liegen niet!)🌴

Waar kom je terecht?

Een professioneel SEO-agency gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Apeldoorn. We zijn namelijk onderdeel van Happy Horizon. Met een team van specialisten zetten wij ons iedere dag in om het maximale rendement uit diverse online marketing campagnes te halen! Hoe we dat doen? Door enthousiasme en ervaring van onze digital marketeers te combineren met data en (de laatste) technieken.

Wij zorgen ervoor dat we de juiste doelgroep op het juiste moment, op de juiste plek en via het juiste kanaal bereiken! We zullen altijd op zoek zijn naar verbetering binnen lopende digitale campagnes om zo iedere euro uit het marketingbudget van onze klant zo goed mogelijk te laten renderen. Diensten die wij leveren om tot een zo effectief mogelijke digital marketing strategie te komen zijn o.a.: zoekmachine optimalisatie, online advertising, video marketing en conversie optimalisatie.

Meer informatie en solliciteren

Weet je naast producten en diensten ook jezelf uitstekend te verkopen? Laat dan snel van je horen. Zorg dat je wordt uitgenodigd en wij doen je een supermooi aanbod!

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Team HRM via telefoonnummer +31 (0)85 00 80 914.

Wil je meer weten over wat werken bij Happy Horizon nou zo tof maakt? Bekijk dan snel onze homepage!