Recruitment Business Partner

Solliciteer direct!

Recruitment Business Partner

Wil jij als Recruitment Business Partner meebouwen aan een award winning digital agency?

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Happy Horizon

Happy Horizon is uitgegroeid tot een full-service creative digital agency met meerdere vestigingen in Nederland. In de grotere steden van het land bouwen wij aan full-service Hubs waarmee wij in het klein vertegenwoordigen wie we als organisatie zijn. Zodoende blijven we dicht bij onze mensen, klanten en worden we - zoals we dat zelf zeggen - groot door klein te blijven. Hierdoor behouden we ook onze lokale cultuur en benutten we de voordelen van het zijn van een landelijke agency. Inmiddels zijn we met 850 professionals en hebben we de nodige ambities om onze organisatie verder te laten groeien. 

Als Recruitment Business Partner bouw je..

mee aan de verdere professionalisering van de interne recruitment organisatie voor een van de snelstgroeiende digital agencies in Nederland! Gezien de snelle groei van de organisatie zijn we op zoek naar een professional die al enkele meters heeft gemaakt binnen ons vakgebied en zodoende op tactisch en strategisch niveau als gesprekspartner kan optreden. In je rol treed je adviserend op richting het management van de verschillende business lines en werk je - op basis van de wervingsbehoefte - passende recruitment strategieën uit. Om dit te realiseren hebben we veel kennis en creativiteit in-house, maar ben jij vanzelfsprekend degene die de projecten initieert, aanvoert en tot een succes brengt. Samen bouwen we o.a. aan een strak recruitmentproces en zijn we ambitieus om onze employer brand verder te professionaliseren.

Naast de verdere professionalisering en het oppakken van diverse projecten ben je vanzelfsprekend ook verantwoordelijk voor het 'verleiden' van de juiste professionals. Met jouw ervaring binnen ons werkveld weet jij op te treden als ‘Recruitment Business Partner’ voor de verschillende vestigingen, waarbij je:

 • Een sterke visie hebt omtrent recruitment vraagstukken op het vlak van proces en profilering;
 • Op kunt treden als ambassadeur, profileren van jezelf en het verhaal van de organisatie richting de (te werven) doelgroep;
 • Verantwoordelijk bent voor een zo optimaal mogelijke ‘candidate experience’;
 • Een toekomstproof wervingsbeleid kunt opzetten. 

Als Recruitment Business Partner werf je professionals voor onze verschillende business lines, waaronder digital marketeers, creatives en development. Deze focus stem je af met het team. Gezien de landelijke dekking van onze organisatie reiken je verantwoordelijkheden verder dan één vestiging en zijn deze groepsoverstijgend. Zodoende ben je niet gebonden aan één werkplek maar ben je in staat om je eigen werklocaties in te plannen en aanwezig te zijn daar waar jij het hardste nodig bent!

Wat breng je mee?

Als ervaren 'Recruitment Specialist' weet je als geen ander wat deze arbeidsmarkt vraagt van jou als professional. Na een warme introductie binnen onze organisatie ervaar jij al snel wat het betekent om bij Happy Horizon te werken. Jij profileert jezelf en ons verhaal richting de (te werven) doelgroep als échte ambassadeur. Je beschikt over een gezonde competitieve drive om samen met het team mooie successen te boeken. Verder herken je jezelf in:

 • Minimaal 2-5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Woonachtig in de regio Eindhoven / Utrecht;
 • Ervaring binnen de branche (werving & selectie);
 • Je bent bereid om op meerdere locaties te werken.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Willem (2)

Recruitment Business Partner

Riemer

COO

Willem (1)

People Operations

Jij?

Recruitment Business Partner

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03