Projectmanager

Solliciteer direct!

Projectmanager

Krijg jij energie van strategische klantsessies én het werken binnen een creatief team? Ben jij net als ons 'Digital Minded' én heb jij ervaring met de verschillende online vakgebieden? Weet jij daarnaast diverse klantvragen te vertalen naar projecten voor onze specialistische teams? Word onze nieuwe Projectmanager!

Full-time / Part-time · Hub Amsterdam

Als Projectmanager ben je..

verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de meest uiteenlopende (digitale) projecten binnen de Healthcare en Farma branche. Binnen deze diversiteit aan projecten verzorg jij als professional onder andere de planning, interne beschikbaarheid van mensen en middelen én bewaak je het projectbudget van je opdrachtgevers. Daarmee functioneer je als eerste aanspreekpunt voor jouw eigen klanten waarbij je niet alleen staat voor kwaliteit en je afspraken nakomt maar ook flexibel meedenkt in oplossingen. Je klanten zouden jou binnen no-time omschrijven als flexibel, transparant, accuraat en resultaatgericht.

Vanzelfsprekend sta je er in deze rol niet alleen voor! Je komt namelijk terecht in een (creatief) team en werkt nauw samen met andere collega's. We hebben vrijwel alle specialismen in-house (denk aan creatieven, online marketeers en developers) wat maakt dat er korte lijnen zijn en je zaken snel voor elkaar kunt krijgen. 

Als Projectmanager treed je hoofdzakelijk adviserend op en ga je vervolgens niet zelf aan de knoppen draaien. Dit laat je vooral over aan je collega's die hier volledig in gespecialiseerd zijn. We hebben de beste award-winning specialisten paraat staan als het gaat om SEO, SEA, Social, Display en ook Data. Hiermee doen wij een groot beroep op je communicatieve vaardigheden om de klantvraag helder en volledig te communiceren met je interne stakeholders. Hierbij stem je een heldere planning af met de te zetten stappen, bijbehorende budgetten en achterliggende doelstellingen. Je neemt zodoende alle operationele zaken uit handen zodat de teams zich optimaal kunnen richten op de campagnes. Jij neemt de lead om periodiek de resultaten van de verschillende online marketingkanalen te evalueren en tijdig terug te koppelen aan de klant. Concrete werkzaamheden waar je aan kunt denken:

 • Projectmanagement binnen je eigen klantportfolio;

 • Het aansturen van de specialisten in je team, waarbij je je richt op de afgesproken KPI’s en de kwaliteit van onze dienstverlening;

 • De klant tijdig up-to-date houden m.b.t. ontwikkelingen;

 • Het (samen met de specialisten) opstellen van rapportages;

 • Het bedenken en uitwerken van online marketingstrategieën voor (potentiële) klanten;

 • Het signaleren van kansen om bestaande klanten verder uit te bouwen.

Wat breng je mee?

Idealiter beschik je al over enige kennis en (werk)ervaring in een soortgelijke rol! Je weet hoe het is om met verschillende stakeholders te schakelen en de lead te nemen in projecten. Daarbij beschik je over de nodige kennis over de 'digital kanalen', maar wij verwachten geen specialist! Concreet herken je jezelf in de volgende zaken:

Verder herken je jezelf in de volgende punten:

 • Minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke rol;

 • Je kan probleemstellingen van potentiële klanten goed analyseren, ziet verbanden en komt met oplossingen;

 • Je kan krachtig strategisch adviseren en fungeert hierbij als businesspartner voor potentiële opdrachtgevers.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Jeroen

Account Director

Isabelle

Managing Director

Margot

Healthcare Consultant

Jij?

Projectmanager Digital Marketing

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03