Projectmanager E-commerce

Solliciteer direct!

Projectmanager E-commerce

Samen met een zelf organiserend team maatwerk webshops bouwen voor klanten zoals: NEN, Nijhof, Oxfam Novib of DeLeuksteTaartenShop

32 - 40 uur per week · Hub Utrecht

Wie ben jij?

Als projectmanager ben jij bij uitstek de 'regelneef' van ons team, je hebt al ervaring opgedaan in een soortgelijke rol; bij voorkeur bij een (digital) agency. 

Jij krijgt energie van mensen en schakelt graag met onze developers en klanten. Je bent communicatief vaardig en flexibel maar voornamelijk oplossingsgericht. Je houdt gemakkelijk het overzicht en kunt werkzaamheden en taken goed prioriteren. 

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van Team 'Development & Technology Utrecht". Binnen D&T maken we samen met een multi-disciplinair team van software developers, designers en consultants maatwerk webshops voor B2C en B2B klanten. Als projectleider ben jij de spin in het web en overzie je verschillende projecten. 

Jij begeleidt onze klanten én developers bij het bouwen van webshops. Dit doe je van A-Z: vanaf het moment dat de handtekening staat tot een succesvolle live-gang. Vanuit een multidisciplinair SCRUM team werken je niet voor maar echt samen met onze klanten. Samen met onze andere project manager plan jij onze collega's optimaal in en zorg je voor een soepel verlopend project. Jij bent de rechterhand van de Product Owner en helpt hem/haar met het neerzetten van een succesvolle webshop.

Vanuit je rol hou je het overzicht over de projecten; hierbij kun je denken aan budget- en scopebewaking. Kennis en ervaring met Jira en GRIPP (of vergelijkbare systemen) is hierbij een groot voordeel.

Lisa

Project manager

Martijn

Developer

Pascal

Technisch Specialist

Carmen

Happiness Officer

Wat breng je mee?

  • Je hebt al ervaring (3 tot 5 jaar) in een rol als projectmanager, projectleider of vergelijkbaar binnen een agency
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis en ervaring met Agile en SCRUM
  • Je hebt kennis en ervaring met Jira, GRIPP of vergelijkbare systemen

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

  • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
  • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
  • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
  • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
  • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
  • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse? 

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van de onderstaande opties naar Robin. En die motivatiebrief? Niet verplicht maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie. 😉

📨 robinbuchel@happyhorizon.com
📞 06 36 00 73 05

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via onderstaande button!

Toch nog even een vraagje...
Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Robin dan even. Vindt hij nog gezellig ook.