PHP Developer

Solliciteer direct!

PHP Developer

Ben je bedreven in PHP en in het bijzonder Symphony 🚨

en wil je zelf richting bepalen wat betreft het type project, de te gebruiken software en misschien het opdoen van nieuwe technische vaardigheden?

We kunnen je meer laten leren over DevOps, GraphQL en high-traffic sites om er maar een paar te noemen.

Full-time / Part-time · Hub Den Haag/Amsterdam

Wat ga je doen.

Als PHP Developer bij gracious (deel van Happy Horizon) durf je, net als onze partners en collega's, anders te zijn. Jij zorgt voor oplossingen die onze opdrachtgevers versteld doen staan en een nieuw licht op hun merk werpt. Dit doe je niet alleen maar samen met een ervaren team van digital marketeers, developers en designers. Jij zorgt binnen dit team ervoor dat de oplossing niet bij een idee blijft maar echt tot leven komt.

Een scherpe blik en veel verfrissende ideeën: als developer bij gracious ben je iedere dag bezig met het verbeteren van bestaande functionaliteiten en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten.

We zoeken echt iemand die elke dag weer veel energie de mooiste wilt dingen bouwen voor onze partners. Je werkdag bestaat bij gracious ongeveer uit het volgende:

 • Sterke online platforms en websites bouwen
 • Onze partners helpen om nog meer digitaal succes te behalen

 • Samen met je de gracious collega’s werken aan de mooiste merken
 • Continu meehelpen om de dienstverlening van gracious te verbeteren

wie jij bent.

Binnen gracious houden we van vakidioten: jouw hart gaat sneller kloppen van mooie technologie. Je bent gewend om in complexe omgevingen te werken en je weet lastige vraagstukken moeiteloos te vertalen naar logische, technische, oplossingen. Je bent communicatief vaardig en legt makkelijk contact, of het nu je collega’s of de klant betreft. Jij hebt van je hobby je werk gemaakt en werkt vanuit energie en enthousiasme.

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, jouw motivatie en ervaring is voor ons belangrijker dan een diploma;
 • Jouw code is makkelijk te onderhouden en overdraagbaar naar andere developers;
 • Ruime ervaring met PHP en SQL wordt gewaardeerd;
 • Ervaring met Scrum en Git is mooi meegenomen;
 • Basiskennis van GNU/Linux omgevingen;
 • Goede kennis van OOP en MVC frameworks (Symfony, Laminas of een ander framework is zeker een pré).

wat je bij ons nog meer kan.

Als developer moet je constant blijven doorleren en jezelf verder ontwikkelen, ook hier helpen wij je mee! Van begin tot eind heb je de ondersteuning van de rest van je team. Resources nodig om iets te experimenteren? Ook hier geven wij de ruimte voor.

 • Je mag naar conferenties, zowel online als offline. Denk aan Symfony Con, Dutch PHP Conference, PHP Benelux, etc
 • Certificaten halen, studeren tijdens werktijd om vervolgens je Google Cloud Architect certificaat te halen? Geen probleem! Of ga je toch liever voor een ander certificaat? Het kan allemaal!
 • Talks geven, wil je zelf naar een conferentie toe om daar zelf als spreker te staan onder de vlag van gracious? Top! Wij helpen je er mee en geven je de tijd om het voor te bereiden!
 • Is alleen Developer zijn niet genoeg? Wil je ook de Devops kant op? Wij leren jou omgaan met Google Cloud en alle ins en outs die je nodig hebt voor je nieuwe rol!

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

wat wij bieden.

Wanneer je aan de slag gaat bij gracious en voor onze partners wil je dat natuurlijk doen onder goede voorwaarden. Hieronder alvast een voorproefje van wat wij bieden.

😎 awesome job. Dagelijks werken aan en werken voor awesome merken die mede dankzij jouw toekomstige inzet een plek winnen in onze prijzenkast.

💸 awesome salary. Een goed salaris, eventuele reiskosten-, onkostenvergoeding en een jaarlijks opleidingsbudget (fyi, we dragen het keurmerk 'expert in talentontwikkeling').

🐧 awesome gear. Je eigen linux Laptop, de vrijheid om software te kiezen, testen en introduceren.

🥳 happy birthday. Naast 25 welverdiende vakantiedagen krijg je elk jaar 1 extra dag vrij op jouw verjaardag.

👶🏽 graceful baby. Bij gracious vinden we familie belangrijk, niet alleen je werk familie, maar uiteraard ook je eigen familie. Daarom krijgt de papa ook bij ons een extra weekje kraamverlof.

🚀 awesome place to work. Een creatieve werkplek, volledig verzorgde gezamenlijke lunch, zeepkist sessies, workshops, trainingen, teamuitjes, bedrijfsuitjes, lan parties, periodieke massages en hoverboards.

🏆 healthy place to work. Zaalvoetbal wedstrijden met collega's, klanten en relaties, bootcamps, een volle fruitkist en mineraalwater (bruisend én stil) van de tap.

👵🏼 awesome retirement. Een collectieve pensioenregeling, gewoon goed geregeld.

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Viktoria dan even. Vindt zij nog gezellig ook. 

📨 viktoriakobylanska@happyhorizon.com
📞 +31 6 161 69 099 (direct)