Online Marketing Traineeship | 10 januari

Solliciteer direct!

Online Marketing Traineeship | 10 januari

Ben jij net afgestudeerd of heb jij de eerste stappen op de arbeidsmarkt al gemaakt? Maar heb je het gevoel dat je nog niet klaar bent met leren en wil jij in de champions league van de online marketing spelen? Dan zit je bij het online marketing traineeship van Happy Talents op de juiste plek.

Full-time · Amsterdam, Apeldoorn of Eindhoven

Als Happy Talent trainee word je opgeleid tot online marketing specialist en werk je voor verschillende opdrachtgevers. In een groep van ongeveer zes trainees volg je een kickstart programma van twee maanden. Daarna ga je vier dagen in de week aan de slag bij opdrachtgevers en kom je één dag in de week terug om verder opgeleid te worden. Zo kun je meteen je kennis toepassen in de praktijk!

Wat houdt het traineeship precies in?

Als digital talent volg je een traineeship van 14 maanden. De eerste twee maanden doorloop je het kickstart programma en leer je alles over onder andere SEA, SEO, e-mailmarketing, social media, affiliate, CRO, strategie en websites (en uiteraard alles wat je nog meer kan bedenken!). Ook volg je als trainee externe trainingen. De huidige trainees hebben hier leuke blogs over geschreven.

Tegelijk gaan we op persoonlijk gebied aan de slag. Je leert plannen en prioriteren, je oefent in presenteren en effectief communiceren en je ontdekt wat jouw unieke talent is.

Alles wat je leert breng je direct in de praktijk. Je gaat aan de slag met verschillende cases, leest blogs en artikelen, volgt (online) cursussen en neemt een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven. Je gaat dus meteen écht aan het werk.

Heb jij het kickstart programma succesvol doorlopen? Dan krijg je van ons een certificaat en kun je 4 dagen per week aan de slag bij opdrachtgevers op locatie. Op de terugkomdag gaan we met jou in gesprek op welk gebied jij verder wilt. Wil je specialiseren of juist als generalist blijven werken? Zo ontdek je waar jouw passie ligt, leer je verschillende bedrijven kennen én ben je meteen werkzaam in de online marketing. De ideale start voor jouw carrière!

"Met het Happy Talents Traineeship word je opgeleid tot Online Marketeer met brede kennis van alle disciplines. Daarnaast heb je de mogelijkheid om werkzaam te zijn bij opdrachtgevers in verschillende branches. Voor mij ontzettend waardevol, want op deze manier ontdek je wat het beste bij je past."

Waar ga je werken?

Het Happy Talents traineeship kan je volgen vanaf 3 locaties in Nederland, namelijk Eindhoven, Apeldoorn of Amsterdam. In overleg met jou gaan we kijken op welke locatie jij het kickstart programma gaat volgen en waar jij voor de terugkomdag naartoe gaat. Ook bij Happy Talents zijn we al meer dan een jaar gewend om te werken op afstand. Deze mogelijkheid bieden we je namelijk ook. 

Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld op het gebied van Commerciële Economie, Communicatie, Marketing of in een technische richting)
 • Je hebt een passie voor online marketing
 • Je bent enthousiast en gedreven en weet dit over te brengen aan anderen
 • Je hebt strategisch en analytisch inzicht en weet dit richting de klant te vertalen naar concrete adviezen en plannen
 • Je bent proactief, creatief en kunt goed samenwerken
 • Je bent bereid om van begin januari tot en met eind februari het kickstart programma te volgen

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een inspirerend traineeship waarin jij helemaal wordt klaargestoomd om als digitaal talent aan de slag te gaan💪
 • Een kickstart programma van twee maanden waarin je alles leert van specialisten binnen de award winning groep Happy Horizon 💥
 • Goede arbeidsvoorwaarden🤝
 • Mooie kansen bij verschillende, leuke opdrachtgevers⚡
 • De leukste collega's en beste borrels👫🍻

Robert

Managing Director

Lisa

Online Marketeer

Sjors

Online Marketeer

Jij?

Happy Talent

  Hoe ziet het proces er vervolgens uit?

  Solliciteer direct.

  Maak in je sollicitatie gebruik van een korte video waarin je een korte pitch geeft over jezelf. In deze video wordt uitgelegd hoe je een goede video pitch maakt.

  2e ronde: het sollicitatiegesprek.

  Heb jij ons overtuigd met jouw video? Dan mag je op sollicitatiegesprek komen bij ons. In verband met de maatregelen van het RIVM zal deze ronde via beeldbellen plaatsvinden.

  3e ronde: vervolggesprek

  De laatste horde. Je gaat in gesprek met o.a een manager van Happy Horizon. Jouw motivatie komt hier uitgebreid ter sprake. Kun jij ons laten zien wat jij te bieden hebt?

  Tot slot: welcome on board!

  Wanneer we met jou verder willen – en jij met ons! – bieden we je een contract aan. Je krijgt dan de kans om het contract te tekenen en eventueel vragen te stellen. En dan is het officieel. Jij start per 10 januari als online marketing trainee bij Happy Talents!

Een opleiding tot online marketeer en de mogelijkheid om te werken bij opdrachtgevers in verschillende branches. Voor mij ontzettend waardevol, want op deze manier ontdek je wat het beste bij je past.

Solliciteer

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Team HRM via telefoonnummer +31 (0)85 00 80 914.

Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Wil je meer weten over wat werken bij Happy Horizon nou zo tof maakt? Bekijk dan snel onze homepage!