.NET Developer

Solliciteer direct!

.NET Developer

Ben jij die .NET developer die wil werken aan de meest innovatieve websites en webapplicaties? Lees dan snel verder!

Full-time · Hub Eindhoven

Hoe ziet je dag eruit als .NET Developer bij Happy Horizon?

Als developer werk je zowel aan volledig nieuwe features als het doorontwikkelen van bestaande shops of configuratoren. Elk project is maatwerk, dus het kan van alles zijn. Bijvoorbeeld externe koppelingen met systemen zoals een ERP, payment service provider of PIM systeem. Maar ook af en toe een bug fixen.

Daarna pak je een project op voor een B2B webshop waarbij per klant verschillende prijzen en producten zichtbaar moeten zijn (elke klant heeft een eigen login). Jij tackelt dit probleem, al dan niet door te sparren met je collega. Je vindt niet alleen de oplossing, maar waarborgt hierbij ook de snelheid en performance van de webshop. Naast deze vorm van maatwerk zijn we ook expert in configuratoren! Zie hier een leuk voorbeeldIneens is het 5 uur. Je rondt nog wat laatste dingen af. Volgende week is het tijd voor een ‘echte’ sprint met een klant op kantoor. Zin in!

Wie zijn wij?

Development & technology, een bevlogen team van developers die de meest innovatieve sites, shops en configuratoren maken. Onze ‘vakidioten’ zijn altijd bezig met zichzelf ontwikkelen, ze denken mee, kijken kritisch naar elkaar en zijn niet bang zijn om hun inbreng te delen met het team. Maar hier helpen we ze ook bij; hardware wensen worden vervuld, er is ruimte voor innovatie en we bouwen standaard ‘buffertijd’ in zodat collega’s elkaar kunnen helpen met problemen, zonder dat de planning in de knel komt.

Ons kantoor is gevestigd in hartje Eindhoven, en die Brabantse gezelligheid kom je zeker tegen op de werkvloer. Elke week een borrel om de week af te sluiten en elk kwartaal een speciaal uitje. Als je hoort dat er op de gong geslagen wordt, is er waarschijnlijk ergens een succes behaald (of er is taart). Daarnaast vinden we de werkomgeving hartstikke belangrijk; alle clichés zoals Playstation, tafeltennistafel en dartborden zijn er ook.

Leuk om te weten dat wij onderdeel zijn van de Happy Horizon groep, waartoe verschillende entiteiten behoren die zich richten op branding, online marketing, merkactivatie, leadgeneratie en storytelling. 

Voor voorbeelden van onze technische hoogstandjes, bekijk onze GitHub library of deze case.

Rob

Frontend Developer

Mayke

Development Consultant

Alex

Teamlead .NET

Jij?

.NET Developer

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een ‘echte programmeur’ met passie voor het vak!
 • Je hebt relevante ervaring met .NET (.NET 4.x, .NET Core of .NET 5)
 • Je wilt graag werken met technieken zoals C#, SQL en Javascript (kennis van Vue.JS is een pré)
 • Je bent altijd op zoek naar de laatste trends in jouw vakgebied
 • Je zit graag diep in de code, maar vindt het ook leuk om over nieuwe oplossingen na te denken
 • Je bent woonachtig in Eindhoven of omgeving

Twijfel je over bovenstaande skills? Geen probleem. Passie voor het vak is het belangrijkste, dus solliciteer vooral en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Werken aan verschillende maatwerk projecten 💪

 • Zo'n 25 enthousiaste collega’s, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 💥
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken.🏠
 • Reiskostenvergoeding
 • Parttime werken (32 - 40 uur) is mogelijk
 • Mogelijkheden voor het bijwonen van trainingen en beurzen in binnen- en buitenland✅
 • Zeer korte communicatielijnen.📞
 • Maandelijkse zelfontwikkelingsdagen⚡
 • (Collectiviteits)korting op je zorgverzekering 😷
 • Elkaar kunnen bijpraten in een relaxte setting tijdens een wekelijkse borrel🍻

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook.