Medior Backend Developer

Solliciteer direct!

Medior Backend Developer

Samen met een zelf organiserend team maatwerk webshops bouwen voor klanten zoals: NEN, Nijhof, Oxfam Novib of Print.com?

Full-time / Part-time · Hub Utrecht

Wie ben jij?

Je hebt al een paar (2-5) jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een goede kennis van PHP, bij voorkeur in combinatie met een framework zoals Laravel of Symfony. Kennis van Magento is een grote plus, maar ervaring met een ander ecommerce systeem zoals Shopware, WooCommerce, BigCommerce is ook zeer welkom. Als developer hou jij van complexe puzzels en vind je het leuk om aan verschillende maatwerk projecten te werken.

Wat ga je doen?

Samen met een multidisciplinair SCRUM team van developers, consultants en designers maak jij maatwerk webshops. Zowel nieuwe webshops als doorontwikkeling voor bestaande shops. Als developer ben jij dagelijks bezig met verschillende backend taken, zoals het 'knopen van API's' op het gebied van productinformatie (PIM), orders/klanten (ERP), voorraad/levering (WMS), marketing of marketplaces. Daarnaast komt er sporadisch een bugfix tussendoor. Elke klant en elke shop is maatwerk; hierdoor heb je veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden.

Wekelijks hebben we een backend chaptermeeting waarin we kennis delen en innovaties/nieuwe technieken bespreken. Jouw input heeft invloed op hoe de backend er binnen Experius uit gaat zien. Ben jij er de volgende keer bij?

Matthijs

Developer

Martijn

Developer

Pascal

Technisch Specialist

Florian

Development Consultant

Wat maakt werken bij Happy Horizon zo leuk?

1. Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Als medior developer krijg je een persoonlijk ontwikkelingsbudget van 500 euro per jaar en een coachingstraject met onze (externe) coach.

2. Een gezellige werkplek binnen een hecht team. Elke vrijdag wordt de week afgesloten met een borrel en een champagnemoment om stil te staan bij successen zoals de livegang van een webshop. Daarnaast is er om de maand een uitje onder collega's zoals een rondvaart of festival én gaan we elk jaar een weekend weg.

3. Salaris; afhankelijk van je skills en ervaring kun je tot 52.000 bruto verdienen exclusief winstdeling. Daarnaast krijg je een goede pensioensopbouw met een lage eigen bijdrage.

4. Focus op development; bij Happy Horizon ademen we development. Binnen Hub Utrecht hebben we ongeveer 45 developers; kortom (méér) dan genoeg sparringspartners.

5. Uitstekende werk-privé balans: Werktijden zijn flexibel in te delen en (deels) thuiswerken is een optie. Dit alles doe je in overleg met je zelfsturende team. Door de balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid bepaal je veel zelf!

6. Half-jaarlijkse feedbackrondes; je geeft en krijgt feedback van je directe collega's (360° feedback). Op basis van de feedback kun jij gericht werken aan je verdere ontwikkeling.

7. Keuze tussen meer vrije tijd (25 vrije dagen) of meer geld (20 vrije dagen). Daarnaast uiteraard reiskostenvergoeding (met auto of OV) of leasen van een E-Bike voor een laag bedrag per maand als je meer dan 10 kilometer van kantoor woont

Meer informatie en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Robin via:

📨 robinbuchel@happyhorizon.com

📞 06 36 00 73 05

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan via onderstaande button!