Managing Director

Solliciteer direct!

Managing Director


Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Als Managing Director ben je..

verantwoordelijk voor de operationele performance van onze business line Online Marketing. De Managing Director is daarmee verantwoordelijk voor de declarabiliteit en het personeelsbudget van de business line in de Hub, voor de planning en realisatie van (klant)projecten, de kwaliteit van de dienstverlening en stuurt de teams (totaal 60 fte) in de business line aan.

Deze positie heeft betrekking op de Hub in Eindhoven, waar relatief recent zo'n 200 professionals vanuit verschillende disciplines zijn samengekomen op één vestiging. Een mooie stap voor ons als organisatie, waardoor we binnen de verschillende business lines onze volgende stappen kunnen zetten. Vanuit een full-service gedachtegoed werk jij onder andere aan het verbeteren van onze propositie en hoe we - samen met de verschillende business lines - onmisbaar worden bij onze klanten. Jij initieert projecten op het vlak van innovatie en daagt de teams uit tot het bereiken van het maximale uit de samenwerking. Als Managing Director rapporteer je direct aan de Operations Director. Je rol zal zich hoofdzakelijk richten op de Hub, maar vanzelfsprekend sta je ook intensief in contact met andere MD's binnen de Happy Horizon Groep. 

Concrete  verantwoordelijkheden waar je aan moet denken zijn:

 • Leiden van zijn/haar team en samen met hen afgesproken klant- en financiële resultaten realiseren;
 • Stimuleert en co-realiseert People Plan 2025 Happy Horizon;
 • Expertisehouder en inspirator van het vakgebied. Stimuleert en realiseert inhoudelijke vakontwikkeling die ervoor zorgt dat we nu en in de toekomst de beste in het vakgebied zijn;
 • Samen met account directors en traffic management verantwoordelijk voor delivery van projecten naar klanten;
 • Verantwoordelijk voor de juiste realisatie van organisatie projecten, inrichting en uitvoering van processen en systemen. 

Wat breng je mee?

Om in aanmerking te komen voor deze rol zijn wij op zoek naar een professional met - idealiter - 8 jaar werkervaring binnen het werkveld, waarvan 2-4 jaar in een soortgelijke rol. Als organisatie zijn we de afgelopen jaren stevig gegroeid en hebben we een mooie basis neergezet. Je bent ondernemend ingesteld, neemt de regie in handen en bent niet bang het podium te pakken wanneer het gespreksonderwerp jouw vakgebied omvat. Verder herken jij jezelf in:

 • Aantoonbare ervaring met het verbeteren van (operationele) bedrijfsresultaten en aansturen van meerdere teams;
 • Minimaal 32u beschikbaar;
 • Strategisch denken;
 • Leiderschap, innovatief, resultaat gedreven;

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Ingrid

Hubmanager

Victor

Managing Director

Gerke

Managing Director

Jij?

Managing Director

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03