Interim Online Marketeer

Solliciteer direct!

Interim Online Marketeer

Full-time / Part-time · Eindhoven

Vandaag werk je aan een SEO-strategie voor een e-commerce-platform. En morgen zet je - op locatie - een e-mailflow op voor een non-profit organisatie. Het zou zomaar een stukje uit jouw toekomstige agenda kunnen zijn. De functie van interim online marketeer bij Happy Talents is afwisselend en uitdagend. Het is dé functie voor verdieping en verbreding in online marketing. Is dat waar je naar op zoek bent? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als interim online marketeer ben jij een bonuscollega voor steeds wisselende opdrachtgevers. Met jouw kennis en frisse ideeën help jij hen het maximale uit online marketing te halen. Dat doe je vanuit onze Familiy Home in Eindhoven of - bij voorkeur - bij de klant op kantoor.

Als bonuscollega:

 • Zet je zelfstandig online marketingcampagnes op. Die monitor en optimaliseer je natuurlijk ook;
 • Signaleer je eventuele knelpunten binnen de opdracht naar je leidinggevende, zodat je deze samen kan omzetten naar concrete oplossingen of adviezen;
 • Informeer je de klant over de voortgang van de opdracht en de campagnes met behulp van maandelijkse rapportages;
 • Denk je proactief mee met het doorontwikkelen van lopende campagnes bij de opdrachtgever.

Wat breng je mee?

De interim online marketeer die wij zoeken heeft affiniteit met het ‘digitale wereldje’. Sterker nog; jouw passie voor online marketing maakt dat jij iedere dag vol energie je bed uitstapt. Je hebt een relevante opleiding afgerond en/of je kunt aantonen waarom jij ‘dé interim marketeer’ bent.

Je online marketing-rugzak is dus al goed gevuld. Je weet moeiteloos de weg te vinden in de bekendste disciplines en kent er bij voorkeur twee als je broekzak.

Denk aan disciplines als:

 • SEO
 • SEA
 • Social Advertising
 • Data & Analytics

Verder beheers je de basis van:

 • Wordpress / website
 • Content (Canva / Adobe pakket)

‘Als Interim Online Marketeer word ik iedere dag opnieuw uitgedaagd. Door de steeds wisselende klussen maak ik echt impact en doe ik ervaring op bij verschillende organisaties. Daar krijg ik veel energie van!’

- Jouw toekomstige collega Rick. 

Wat kan je van ons verwachten?

Groot worden door klein te blijven. Klinkt als een cliché, maar dat is waar we echt in geloven. Jouw ontwikkeling staat op de eerste plek. En dat merk je. We doen er alles aan om een omgeving te creëren waar jij het beste uit jezelf kan halen.

Bijvoorbeeld door de ‘Happy Roadmap’, ons houvast richting jouw stip op de horizon. Maar ook door talentgedreven te werken. We bepalen je talent, draak en leervraag. Zo zetten we je in je kracht en helpen we elkaar te groeien als persoon én professional.

We bieden je ook:

 • Een salaris dat meegroeit met je kennis en kunde;
 • Doorgroeimogelijkheden die jouw stip op de horizon blijft verleggen;
 • Een inspirerende omgeving waar creativiteit, innovatie en plezier bovenaan staan.Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe; 
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen;
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld.

Over ons

Happy Talents is onderdeel van Happy Horizon, een creative digital agency. Wij zijn experts op het gebied van strategisch denken, analyseren, creativiteit, digitale diensten en technologie. Maar bovenal zijn wij een enthousiaste groep vakliefhebbers die het beste in elkaar naar boven willen halen. Door elkaar te helpen waar we kunnen. En door samen veel lol te maken. Want als jij lekker in je vel zit, is ónze stip op de horizon bereikt.

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook.