IT Support Engineer

Solliciteer direct!

IT Support Engineer

Als (Junior) IT Support Engineer werk je in een klein team aan diverse en uiteenlopende IT vraagstukken voor de verschillende vestigingen van Happy Horizon. Samen zorgen wij ervoor dat alles op het gebied van ICT tot in de puntjes geregeld is. Hiermee dragen wij bij aan een belangrijk doel van Happy Horizon: Happy People.

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Wat ga je doen als IT Support Engineer?

Als (Junior) IT Support Engineer is het jouw taak om onze organisatie verder te helpen op het gebied van technologie en IT-infrastructuur. Gezien onze groei én kleine team liggen er veel mooie kansen en uitdagingen waar we op gaan inspelen. Jij zorgt daarbij voor een inspirerend en professioneel werkklimaat voor onze professionals. 

Wat dat dan precies betekent? Jij bent de vraagbaak voor de meest uiteenlopende topics binnen jouw vakgebied voor zowel interne als externe stakeholders. Hierbij kun je denken aan het uitrollen van nieuwe hardware op de verschillende vestigingen en het installeren en monitoren van de benodigde software op de gebruikte systemen. Maar ook werk je veelvuldig in de cloud en beheer je samen met je collega’s onze Google Workspace en gerelateerde Google-producten waar we als bedrijf veelvuldig gebruik van maken. 

Daarnaast werk je nauw samen met onze professionele partners op gebied van IT die zorgen voor telefonie, de infrastructuur en zaken als firewalls en het WiFi-netwerk. In samenwerking met deze partners weet jij op verschillende niveaus de wensen van de organisatie te behalen.

Erik

Lead IT Coördinator

Tim

IT Coördinator

Jij?

IT Support Engineer

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een IT Support medewerker die in eerste instantie ondersteunend en al heel snel zelfstandig taken uit kan voeren voor collega’s binnen de verschillende vestigingen. Je laat jezelf dan ook regelmatig zien op de diverse vestigingen door het land, maar natuurlijk kun je veel acties op afstand of in de cloud uitvoeren. Een studieachtergrond in IT is niet per se nodig. We vinden het vooral belangrijk dat je ervaring hebt met het installeren, updaten en beveiligen van computersystemen en je weg weet te vinden in de wereld van zowel Windows als Apple. Ook ben je in staat om mee te denken als het aankomt op het analyseren en oplossen van technische uitdagingen en problemen.

Verder geldt het volgende voor jou:

 • Je hebt 1 of 2 jaar werkervaring, binnen IT of een andere sector;

 • Je bent bedreven met producten zoals Google Docs en Google Spreadsheets.

 • Je beschikt over rijbewijs B;

 • Je bent bereid om te reizen naar onze verschillende vestigingen in Eindhoven, Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Tilburg en Utrecht. Natuurlijk werk je wel vanuit een vast kantoor (Eindhoven of een van de andere vestigingen), welke we als standplaats zien;

 • Je hebt sociale vaardigheden en vindt het leuk om te schakelen met collega's binnen onze organisatie. Zij komen namelijk bij jou op het moment dat ze voor een uitdaging staan op het gebied van IT;

 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed in woord en geschrift.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Marktconform salaris 💰

 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀

 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪

 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠

 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀

 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫

 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03