Client Service Director

Solliciteer direct!

Client Service Director


Full-time · Hub Eindhoven

Als Client Service Director ben je... 

commercieel eindverantwoordelijk voor een optimale bediening en ontwikkeling van bestaande als ook nieuwe klanten. De positie van Client Service Director is een nieuwe rol binnen ons Hub organisatiemodel waarmee we recentelijk in Eindhoven gestart zijn. Daarmee staan we open voor een professional die - op basis van een relevante werkervaring - eigen inzichten meebrengt om deze rol tot een succes te maken. Je werkt in deze functie nauw samen met de Hub Manager en Director Operations & Innovation en bent onderdeel van het Hub MT.

Als Client Service Director geef je leiding aan een team van ervaren Account Directors (en hun teams), Business Developers en marketeer(s). Je zult een sleutelrol spelen in het behouden en uitdiepen van onze klantenportefeuille, terwijl je tegelijkertijd strategische richting geeft aan het team. Je houdt trends en ontwikkelingen op de markt en bij klanten nauwlettend in de gaten om kansen bij bestaande klanten te identificeren en nieuwe klanten te winnen.

Concrete verantwoordelijkheden waar je aan moet denken zijn:

 • Het versterken van de klantrelaties waarbij je op de hoogte bent van de ontwikkelingen in klantbehoefte en stuur op een hoge klanttevredenheid;
 • Het ontwikkelen en uitvoeren van een commerciële strategie om omzet- en margedoelstellingen te realiseren;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de financiële performance van de Hub;
 • Je bent een kartrekker en verbeteraar als het gaat om de Happy cultuur;
 • Als Client Service Director weet je jezelf te profileren als een inspirator met de juiste leiderschap- en managementvaardigheden.

Wat breng je mee?

Onze ideale kandidaat is een energieke en ambitieuze professional die onze Hub richting bestaande klanten en nieuwe klanten vertegenwoordigt. Je bent een teamspeler die graag actief is in een dynamisch bedrijf. Je hebt kennis van de ‘agency wereld’, waardoor jij de behoeften van zowel klant, interne stakeholders als het eigen team snel herkent en kan opvolgen.

Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je beschikt over HBO / academische opleiding (of werk- en denkniveau);
 • Minimaal 10 jaar werkervaring  in de wereld van creative digital agencies en 3 – 5 jaar in een vergelijkbare rol;
 • Je hebt een bewezen trackrecord in het zowel het winnen van nieuwe klanten als het opbouwen en onderhouden van succesvolle klantrelaties in een vergelijkbare organisatie;
 • Je hebt het vermogen om strategische bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar actieplannen;
 • Je bent resultaatgericht met een focus op klanttevredenheid, groei en teamontwikkeling;
 • Je hebt actuele kennis van de digitale industrie en trends op het gebied van marketing, communicatie, technologie, branding en data.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Ingrid

Hub Manager

Rowan

Business Development Director

Gerke

Managing Director

Jij?

Client Service Director

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Een competitief arbeidsvoorwaardelijk pakket dat past bij jouw kennis en ervaring.💰Maar daarnaast nog veel meer.. 
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

📨 Willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39047503

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook.