Junior Online Marketeer

Solliciteer direct!

Junior Online Marketeer

Wil jij je verder ontwikkelen binnen de social kanalen op het vlak van strategie, creatie en automatisering?

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Als Junior Online Marketeer word je..

onderdeel van een divers team (10 personen) met een mooie mix aan senioriteit én startende professionals. Dit zorgt ervoor dat we elkaar als team kunnen blijven uitdagen, maar belangrijker nog: elkaar verder helpen in onze ontwikkeling. De teams zijn daarbij opgedeeld in kleinere subteams zodat we de juiste begeleiding en ondersteuning kunnen garanderen.

Als Junior Online Marketeer help je klanten naar de 'next step' binnen de social kanalen. Je zult in deze functie het eerste aanspreekpunt zijn voor je eigen portfolio aan klanten. Klanten zoals Warner Music, Loavies, Malelions, Fatboy en Luxaflex dagen je continu uit om hun campagnes op bijvoorbeeld Meta, TikTok en LinkedIn tot een succesvol resultaat te tillen. Dit doe je door de (commerciële) doelstellingen van de klant te vertalen naar innovatieve campagnes. Hierbij combineer je performance met een stukje creatie: je moet immers weten welke visuele uitingen de doelgroep aanspreekt.

Campagne KPI's als Thumb-stopping Ratio, CTR, CPA, CPL en ROAS monitor, optimaliseer en onderhoud je waarbij je periodiek rapporteert aan de klant.

Binnen Happy Horizon beschikken wij over de meest geavanceerde tools om ons werk uit te voeren en (met de klant) voorop te blijven lopen. Voor onze social advertising campagnes maken we gebruik van de automatiseringstools Smartly. Met deze tool kunnen we op basis van AI en databronnen (zoals weerdata) campagnes geautomatiseerd live zetten.

We willen onze klant blijven(d) verrassen met award winning oplossingen. Zo hebben we afgelopen jaar bij de Dutch Search Awards de prijzen gewoon voor Het beste gebruik van data (Warner Music Benelux) en Beste social advertising campagne (Loavies).

Wat breng je mee?

Idealiter beschik je al over enige relevante ervaring binnen een soortgelijke omgeving. Idealiter beschik je al over ervaring binnen het Social Advertising domein, maar we staan ook open voor andere relevante ervaringen.

Estelle

Social Advertising Consultant

Jasper

Teamlead

Niels

Social Advertising Consultant

Jij?

Social Advertising Consultant

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

  • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
  • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
  • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
  • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
  • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
  • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03