Email Consultant

Solliciteer direct!

Email Marketeer

Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen het digitale werkveld? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een E-mail Marketeer die graag in teamverband werkt aan award-winning campagnes! 

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Het ontwikkelen van een nieuwe welkomstjourney voor non-profit organisaties óf een brainstorm over de inzet van AI om data te verrijken voor Hogescholen óf schakelen met een specialist over nieuwe, interactieve objecten in het emailtemplate van Fatboy.

Word jij onze nieuwe E-mail marketeer?

Als E-mail Marketeer word je..

onderdeel van hét winnende team van de Battle of the Agencies tijdens de Emailmarketing Automation Summit 2023! Doordat we de nodige ervaring aan boord hebben kunnen we je op verschillende fronten de juiste (inhoudelijke) begeleiding bieden. Vanuit een moderne werklocatie in het hartje van Eindhoven ontwikkelen wij jou verder binnen het vak.

In deze rol word je de verbinder tussen de klant en je collega's. Je onderhoudt relaties met klanten, waarbij je de ene keer schakelt met de e-mailmarketing specialist en de andere keer met de directeur van de organisatie. Daarnaast werk je ook nauw samen met je directe e-mailmarketing collega’s en andere specialisten binnen de organisatie. . Je bent dé aangewezen persoon om onze klanten (lees: jouw toekomstige portfolio) telkens een stap verder te helpen met hun e-mail marketing strategie. En dat portfolio loopt uiteen van e-commerce klanten tot goede doelen en van B2C tot B2B.

Als e-mail marketeer draai je binnen no-time mee binnen ons ervaren team. Denk hierbij aan het uitdenken van campagnes en het opzetten en optimaliseren in verschillende ESP's. Daarbij is het uitgangspunt dat we onze klanten verrassen met passende en innovatieve campagnes. En verder..

 • … word je blij van CTR’s en conversieratio’s;

 • … kick jij op performance gedreven, geavanceerde en geautomatiseerde journeys;

 • … kun je jouw klant een sterk advies geven en daarna de bijbehorende resultaten rapporteren én optimaliseren;

 • … zet je een scherpe briefing in elkaar zodat je effectief project op kunt leveren;

 • ... check je regelmatig in bij de klant en beheer je de planning.

Wie zoeken we?

Voor deze rol zijn we op zoek naar een professional met al enkele jaren werkervaring binnen een soortgelijke rol. Je weet hoe het is om een eigen klantenportfolio te managen en hebt al de nodige kennis binnen je vakgebied. We hebben een mooi ervaren team aan specialisten staan en zoeken ter uitbreiding een versterking met ook enkele jaren ervaring om ons team wederom naar een volgend niveau te tillen.

Mike

Email Marketing Consultant

Joep

Teamlead

Jens

Email Marketing Specialist

Jij?

Email Marketeer

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Marktconform salaris afhankelijk van je kennis en werkervaring; 💰

 • Tal van opleidingen en doorgroeimogelijkheden die we afstemmen op jouw ambities; 🚀

 • Slimme collega's bij een award-winning organisatie, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld; 💡

 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠

 • Een inspirerende werkomgeving in het centrum van Eindhoven waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪

 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03