Marketing Automation Consultant

Solliciteer direct!

Marketing Automation Consultant

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

Van het opzetten van een geautomatiseerde e-mailcampagne voor de tofste ecommerce klanten, tot het optimaliseren van de klantreis voor non-profit organisaties en het inrichten van het datalandschap: ons marketing automation team streeft ernaar om voor elke klant de beste resultaten te behalen. Als Marketing Automation Consultant word je onderdeel van deze klantteams, waar je samen met je collega’s aan diverse projecten werkt.

Jouw baan als Marketing Automation Consultant

Pluis jij de hele customer journey uit op zoek naar dat ene ontbrekende touchpoint? Houd jij ervan om strategieën van allerlei organisaties te vertalen naar concrete journeys met communicatiemiddelen? Haal jij álles uit een marketing automation platform? En vergeet je daarbij ook de offline middelen niet? Misschien moet je dan even verder lezen dan deze eerste alinea.

Bij Happy Horizon zoeken we namelijk een Marketing Automation Consultant. Eentje die de business van al onze klanten echt begrijpt! Eentje die de vraag achter de vraag van onze opdrachtgever weet los te peuteren. En hun strategie kan doorgronden. En vervolgens met een campagnematige doorvertaling van die strategie kan komen.

Maar dat alles doe je niet alleen. Door de groei van onze organisatie, kun je inmiddels sparren met allerlei collega’s. Van data-analisten tot strategische consultants en van copywriters tot developers. We willen slimmer en beter worden. Met onze klanten, voor onze klanten.

Waar kom je te werken?

Bij een ambitieuze en award-winning organisatie. En dat is ook meteen de mindset die al onze medewerkers hebben. Creatieve, slimme en innovatieve oplossingen voor onze klanten bedenken die echte waarde toevoegen. Onze awards zeggen genoeg 😉. Jouw taak? De échte klantbehoeften in kaart te brengen en oplossingen bedenken die waarde toevoegen voor de klant. Aan het einde van de dag ben jij happy als zowel jij als de klant nieuwe of verbeterde campagnes hebben opgezet.

“Als Marketing Automation Consultant bij Happy Horizon geniet ik van de diversiteit aan klanten en uitdagende vraagstukken, waarbij ik de brug ben tussen marketing, IT, content en andere stakeholders. Samen met een team aan specialisten vastbijten in complexe vraagstukken en het vinden van innovatieve oplossingen. “ - Mike

Mike

Email Marketing Consultant

Joep

Teamlead

Jens

Email Marketing Specialist

Jij?

Marketing Automation Consultant

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

  • Marktconform salaris afhankelijk van je kennis en werkervaring; 💰

  • Tal van opleidingen en doorgroeimogelijkheden die we afstemmen op jouw ambities; 🚀

  • Slimme collega's bij een award-winning organisatie, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld; 💡

  • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠

  • Een inspirerende werkomgeving in het centrum van Eindhoven waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪

  • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03