Consultant Healthcare

Solliciteer direct!

Consultant Healthcare

Als Consultant Healthcare bij Happy Horizon draag je verantwoordelijkheid voor je eigen klantenportfolio binnen de Healthcare en Farma branche. Jouw rol is zowel adviserend als uitvoerend, gericht op het realiseren van effectief en efficiënt relatiebeheer.

Full-time / Part-time · Hub Eindhoven

De Consultant Healthcare is...

verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de meest uiteenlopende projecten binnen de Healthcare en Farma branche. Binnen deze diversiteit aan projecten verzorg jij als professional onder andere de planning, interne beschikbaarheid van mensen en middelen én bewaak je het projectbudget van je opdrachtgevers. Daarmee functioneer je als eerste aanspreekpunt voor jouw eigen klanten waarbij je niet alleen staat voor kwaliteit en je afspraken nakomt maar ook flexibel meedenkt in oplossingen. Je klanten zouden jou binnen no-time omschrijven als flexibel, transparant, accuraat en resultaatgericht.

Vanzelfsprekend sta je er in deze rol niet alleen voor! Je komt namelijk terecht in een (creatief) team en werkt nauw samen met andere collega's. We hebben vrijwel alle specialismen in-house (denk aan creatieven, online marketeers en developers) wat maakt dat er korte lijnen zijn en je zaken snel voor elkaar kunt krijgen. Concrete verantwoordelijkheden waar je aan moet denken:

 • Je past een strategische benadering toe om klantrelaties te beheren, te koesteren en uit te breiden;

 • Je neemt het voortouw in communicatie naar interne specialisten over planning, taken, budgetten en doelstellingen;

 • Je kent je klanten door en door en begrijpt commerciële belangen, wat je in staat stelt doelen en wensen te vertalen naar resultaatgerichte oplossingen.

 • Je hebt vanzelfsprekend aandacht voor geldende wet- en regelgeving binnen Healthcare en Farma marketing om voorstellen hierbinnen te laten passen.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een voorsprong wanneer je al enige ervaring hebt op het vlak van Projectmanagement. Dit wil niet zeggen dat je niet moet reageren als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar idealiter neem je het volgende mee naar het Healthcare Team:

 • Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke rol en/of branche;

 • Je beschikt over sterke affiniteit of ervaring binnen de Healthcare sector;

 • Een aantal jaren ervaring in project management binnen een bureau;

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 • Nauwkeurigheid met oog voor detail en een flinke dosis ondernemerschap;

 • Minimaal 32 tot 40 uur beschikbaar.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Jeroen

Account Director

Isabelle

Managing Director

Margot

Healthcare Consultant

Jij?

Projectmanager Digital Marketing

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03