Content Marketeer

Solliciteer direct!

Content Marketeer

Voor onze SEO agency in Amsterdam zijn we op zoek naar creatieve versterking. Kom jij ons team versterken?

Full-time / Part-time · Amsterdam

Wat ga je doen?

Als content marketeer weet jij precies hoe jij de doelgroep van onze klanten moet bereiken. Of dit nu met creatieve beelden zijn of een pakkende tekst, jij weet de juiste snaar te raken.

Je denkt hierin mee met zowel klanten als collega's, om samen het beste resultaat neer te zetten.

Je maakt vette on-page content in de vorm van teksten. Dit zijn in de meeste gevallen categoriepagina's of blog artikelen voor op de website van de klant. Ook schrijf je regelmatig teksten voor op externe domeinen, met als insteek linkbuilding. Tevens zal jij de content analyses, die we binnen LEQUAL aanbieden, uitvoeren. Tot slot zal jij je ook bezighouden met het schrijven van content briefings. Hierbij geef je de klant houvast door al het voorbereidende werk uit handen te nemen, (zoekwoorden onderzoek, vergelijken van organische concurrenten, waar rekening mee te houden qua onderwerp & interne linking etc.). De klant hoeft dan enkel nog het schrijfwerk zelf te doen😉. 

Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van communicatie, vormgeving of marketing.
 • Werkervaring zou mooi zijn, maar ook als jij je opleiding net hebt afgerond kunnen we jouw creativiteit goed gebruiken.
 • Affiniteit met online marketing (SEO)
 • Communicatief sterk, zowel in persoonlijk contact als in het schrijven van teksten
 • Je bent creatief en oplossingsgericht


Rosanne

SEO Specialist

Niels

Manager

Jij?

Content Marketeer

Wat kan je van ons verwachten?

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer;💰
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan.💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om structureel vanuit huis te werken.🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen.🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld👫
 • (Collectiviteits)korting op je zorgverzekering 😷

 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma🤝

Over ons

Een professioneel SEO-agency gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Apeldoorn. We zijn namelijk onderdeel van Happy Horizon. Met een team van specialisten zetten wij ons iedere dag in om het maximale rendement uit diverse online marketing campagnes te halen! Hoe we dat doen? Door enthousiasme en ervaring van onze digital marketeers te combineren met data en (de laatste) technieken.

Wij zorgen ervoor dat we de juiste doelgroep op het juiste moment, op de juiste plek en via het juiste kanaal bereiken! We zullen altijd op zoek zijn naar verbetering binnen lopende digitale campagnes om zo iedere euro uit het marketingbudget van onze klant zo goed mogelijk te laten renderen. Diensten die wij leveren om tot een zo effectief mogelijke digital marketing strategie te komen zijn o.a.: zoekmachine optimalisatie, online advertising, video marketing en conversie optimalisatie.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Team HRM via telefoonnummer +31 (0)85 00 80 914.

Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Wil je meer weten over wat werken bij Happy Horizon nou zo tof maakt? Bekijk dan snel onze homepage!