Client Succes Manager

Solliciteer direct!

Client Succes Manager

'Een verantwoordelijke baan waarbij je met vrijheid, zelfstandigheid en 'Ownership' de bestaande relaties onderhoudt, de samenwerking optimaliseert en onze klanten helpt bij het realiseren van de groeidoelen!'

Bouw jij óók mee aan ons succes?

Full-time · Amsterdam

Hoe ziet een werkdag er uit?

De dag begint natuurlijk met goede koffie (of niet?). Daarna check je je mail, heb je een eerste call, ga je een meeting in en overleg je met Sales over een nieuwe klant. In wisselende volgorde uiteraard. Want geen dag is hier hetzelfde.

Ook bespreek jij met de SEO-specialisten hoe de huidige projecten verlopen, geef jij feedback en bespreek jij de mogelijke projecten die er aan komen. Jij hebt de touwtjes in handen, analyseert, adviseert, stuurt bij en zet experts aan het werk om samen het doel van de klant te bereiken.

Gezamenlijk met het team sparren we over kansen en mogelijkheden voor het uitbreiden van bestaande samenwerkingen. Heb jij ideeën hoe wij onze processen en dienstverlening nóg beter kunnen neerzetten? Wij zijn één en al oor!  


Wat verwachten we van jou?

Impact kunnen maken en bouwen aan klantrelaties geeft jou energie. Je hebt een grote dosis ondernemerschap, kan snel schakelen en herkent commerciële kansen en pakt hier op door. Verder herken jij je in de volgende eigenschappen:

•Energiek, sociaal en georganiseerd;

•Je bent ambitieus en wil het succes van snelgroeiend LEQUAL verder uitbouwen;

• Je hebt minimaal HBO werk- en/of denkniveau;

• Je hebt aantoonbare ervaring met accountmanagement/relatiebeheer, bij voorkeur in de online-wereld.

• SEO kennis en ervaring is een pré;

• Maar vooral heb jij de drang om belangrijk te zijn & klanten blij te maken!


Wat kan je van ons verwachten?

Geld natuurlijk. 💰

Reiskostenvergoeding 🚗 en dagelijks verzorgde lunch op kantoor

Volledig ingerichte werkplek (Inclusief gezellige borrels en Pingpong)🏢

Doorgroeimogelijkheden in een zeer snelgroeiende organisatie📈

25 vakantiedagen en flexibele werktijden🌴

Eindeloos support vanuit ons om jou mee te laten denken over vraagstukken om het bedrijf en jezelf naar een hoger level te tillen💡

(Inter)nationale events te bezoeken!🤝

(Collectiviteits)korting op je zorgverzekering 😷

Een perfecte werksfeer binnen een jong en ambitieus team + gezellige teamuitjes!
(Psst hadden wij het al over bijvoorbeeld Workation gehad?🌴)

Je bent er bijna! Maar voor je solliciteert, eerst nog even kort over ons.

Over ons

Wij zijn een professioneel SEO-agency gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Apeldoorn. We zijn namelijk onderdeel van Happy Horizon. Met een team van specialisten zetten wij ons iedere dag in om het maximale rendement uit diverse online marketing campagnes te halen! Hoe we dat doen? Door enthousiasme en ervaring van onze Specialisten te combineren met data en (de laatste) technieken.

We zullen altijd op zoek zijn naar verbetering binnen lopende digitale campagnes om zo iedere euro uit het marketingbudget van onze klant zo goed mogelijk te laten renderen. Diensten die wij leveren om tot een zo effectief mogelijke digital marketing strategie te komen zijn o.a.: zoekmachine optimalisatie, online advertising, video marketing en conversie optimalisatie.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Chesney Vosveld via +31 (0)85 - 303 02 44

Ben je enthousiast en wil je ervoor gaan? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Wil je meer weten over wat werken bij Lequal nou zo tof maakt? Bekijk dan snel onze homepage!