Campaign Developer

Solliciteer direct!

Campaign Developer

Heb jij een voorliefde voor het leukste kanaal, en overigens in veel van de gevallen één van de belangrijkste kanalen, e-mailmarketing?

Full-time / Part-time · Hub Den Haag

Als Campaign Developer droom jij..

veelvuldig over HTML en CSS. Jouw hart gaat sneller kloppen zodra het gaat over de technische kant van e-mailmarketing. Jij doet niets liever dan designs omzetten in responsive e-mail templates en je bent altijd op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van e-mailmarketing. Wij werken voor (internationale) gave merken waar jij mogelijk onderdeel wordt van hét winnende team van de Battle of the Agencies tijdens de Emailmarketing Automation Summit 2022! Doordat we de nodige ervaring aan boord hebben kunnen we je op verschillende fronten de juiste (inhoudelijke) begeleiding bieden. Daarnaast werk je met de nodige designers, developers en online marketeers om je heen. Op locatie én door het land. Daarmee verzekeren wij onze mensen van de nodige ontwikkeling op verschillende vlakken. 

Wat breng je mee?

Je beschikt over een voorsprong wanneer je al over enige werkervaring beschikt in een soortgelijke rol. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

 • Ervaring met e-mailmarketing software (zoals Copernica, Clang of Selligent);
 • Een expert op het gebied van HTML (5) en CSS (3);
 • Je kunt van a-tot-z responsive e-mail templates ontwikkelen (ook bekent met media queries en table stacking);
 • Basiskennis van Adobe Creative Suite (zoals Photoshop) en Sketch;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift).

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook.