Business Development Manager

Solliciteer direct!

Business Development Manager

Beschik jij over een gezonde commerciële drive gecombineerd met kennis en affiniteit op het vlak van development en digital marketing? Ter versterking van ons commerciële team zoeken wij een (ervaren) Business Development Manager voor de regio Eindhoven / Tilburg!

Full-time / Part-time · Hub Tilburg

Als Business Development Manager krijg je... 

alle ruimte om je werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten, passend bij onze kernwaarden: vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. In deze rol volg jij kwalitatieve leads adequaat op met een passende aanpak. Daarnaast krijg je ook energie van het pro-actief benaderen van prospects. Hierbij ben je in staat tijdens een eerste kennismaking voldoende relevante informatie boven tafel te krijgen zodat je een duidelijke briefing kan verzorgen richting onze specialistische teams. Na het eerste gesprek werk je een eerste opzet uit, je weet immers wat de prospect wil en wat wij kunnen. Je vertaalt hierin de huidige en toekomstige doelstellingen van de klant en zorgt dat de set-up aansluit bij de persoon die je aan tafel hebt. Daarna ga je samen met je collega's het maatwerkvoorstel uitwerken. Het presenteren van deze toekomstige samenwerking met de klant doe je zelfstandig of samen met een consultant of specialist. Doordat wij een creative digital agency zijn heb je veel mogelijkheden om de klant te verrassen met een samenwerking, wij proberen altijd in ons advies een plus 1 toe te voegen!

Als Business Development Manager krijg je te maken met een diversiteit aan leads, zowel aan B2C als B2B kant en in verschillende branches. Naast het opvolgen van leads ben je zelf ook altijd scherp op kansen in de markt, kijk je samen met de teams naar mogelijkheden en gebruik je je netwerk om deze ook proactief te benutten. Daarnaast stel je samen met het management een commercieel plan op om de omzetdoelstelling van de hub te behalen. 

Wat breng je mee?

Je beschikt over commercieel inzicht en weet dit op basis van sterke relationele vaardigheden om te zetten in concrete resultaten. Met je aanstekelijke energie en passie vertegenwoordig je onze groep, in goede samenwerking met je interne stakeholders. Als Business Development Manager beschik je over relevante inhoudelijke kennis omtrent development en marketing, zodat je deze adviserende/strategische rol richting de klant ook kan uitdragen. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

 • Je hebt ervaring in het werken met tooling zoals HubSpot en LinkedIn Sales Navigator;
 • Je kan probleemstellingen van potentiële klanten goed analyseren, ziet verbanden en komt met oplossingen;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving;
 • Je bent in staat om strategisch advies uit te brengen en fungeert hierbij als businesspartner voor potentiële opdrachtgevers;
 • Je hebt een gezonde dosis nieuwsgierigheid om de klant en zijn/haar behoeften te leren kennen;
 • Je herkent jezelf in de persoonskenmerken betrouwbaar, ondernemend en positief.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Duco

Business Development Manager

Rowan

Lead Business Development

Michiel

Business Development Manager

Jij?

Business Development Manager

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰

 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪

 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠

 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀

 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫

 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

 • Gezond, fit en vitaal zijn en blijven met gratis fitness (elke dinsdag) en een potje padel (elke 2 weken). 🛼

 • Een modern kantoor in een monumentaal pand in het hartje van Tilburg. Vanaf Tilburg Centraal ben je binnen 5 minuten op ons kantoor voor je eerste kop koffie. 🏛

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook.