Backend Developer (Medior)

Solliciteer direct!

Backend Developer (Medior)

Wil je werken aan maatwerkoplossingen én structureel tijd voor nieuwe technieken en innovatie?

Full-time / Part-time · Hub Arnhem

Werken als Backend Developer bij Happy Horizon.

Je gaat bij ons in teams werken aan maatwerk webapplicaties en websites voor verschillende opdrachtgevers.

Samen met de UX- en visual designers en frontend developers, ga je onder leiding van een projectmanager/productowner aan de slag om een vraagstuk van een klant zo goed mogelijk neer te zetten. Hierbij is de techniek; onderhoudbaarheid én uitbreidbaarheid erg belangrijk. 

Als backend developer heb je invloed op het volledige spectrum van het ontwikkelwerk in een project. De backend vaak in Laravel en de frontend bij voorkeur in een los frontend framework zoals Next.JS of Inertia om zo backend en frontend zoveel mogelijk te scheiden. 

Ook zetten we steeds vaker het headless CMS Strapi in. Hierin bouwen we koppelingen met externe systemen die bijvoorbeeld data ophalen, omvormen en op een andere manier opslaan om te tonen aan de voorkant. Binnen Strapi wordt NodeJs gebruikt om serverside zaken voor elkaar te krijgen. Ook hierin kun je je abstracte manier van denken goed toepassen, zelf koppelingen schrijven of de full-stack developers helpen hierin wegwijs te worden.

We houden elkaar scherp door ons werk te laten controleren door andere collega's door middel van Pull Requests. We hebben code richtlijnen die we met elkaar hebben opgesteld om de kwaliteit gelijk te houden.

Om structuur te houden werken we volgens de Scrum methode (daily standups, sprints) en gebruiken we Jira voor de backlog.

Je krijgt bij ons de tijd en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een ander framework, het opzetten van een (opensource) package? Het kan allemaal... Je hoeft hiervoor niet eerst naar een manager te stappen. Hierdoor heb je zelf de mogelijkheid om je positie binnen het team te vormen, en creëer je je eigen kansen

Waar ga je werken: 

Je komt in een creatief team van 25 specialisten (strategen, designers en developers zijn jouw directe collega's). Maar ook met collega's van het team online marketing, branding en PR. Juist dit is de kracht van EF2 | Part of Happy Horizon.

We weten technisch goede applicaties te ontwikkelen en juist door de samenwerking wordt dit een nog groter succes. We organiseren regelmatig kennissessies waarin we nieuwe ideeën delen. Maar ook code reviews om de code naar een hoger niveau te tillen. Kortom, een sociale teamspeler.

Wat breng je mee?

 • Je hebt 3 jaar (werkervaring) als backend developer
 • Goede kennis van PHP en een framework zoals: Laravel (onze focus), Symfony of Yii
 • Ervaring met Scrum / Agile is een pré.

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Jarno

Backend Developer

Simon

Head of Digital

Corné Hamerpagt

Projectmanager & Productowner

Jij?

Backend Developer

Een greep uit onze projecten:

 • Maatwerk klantportals met e-commerce oplossingen, gekoppeld aan verschillende systemen en met maatwerk frontends.

 • Locatiezoekers waarin locaties op een kaart weergegeven moeten worden op basis van zoekopdrachten en filters.
 • Koppelingen met allerlei systemen die op een specifieke, maatwerk manier gekoppeld moeten worden voor klanten die hun eigen portal aanbieden.

 • Slimme zoeksystemen gekoppeld met Algolia of Meilisearch. Slim zoeken binnen 100-duizenden items, gekoppeld aan de frontend dmv. XHR-calls.
 • Bedrijfsprocessen optimaliseren m.b.v. webapplicaties met een maatwerk frontend.
 • Donatieflow's voor onze non-profits (Kika, Gehandicapte Kind, ZOA). Gekoppeld aan betaalsystemen zoals Mollie, Multisafepay of Buckaroo

Onze stack:

Bij EF2 | Part of Happy Horizon werken we het liefst met de nieuwste technieken zodat het voor onze developers ook uitdagend blijft. We werken o.a. met Strapi, Laravel, Drupal, VueJs, SCSS, Tailwind, Composer, NPM, GIT, React, NextJs, Algolia.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝
 • Een splinternieuw kantoor in Arnhem met uitstekende bereikbaarheid 🚘 🚃 🚲 🛸

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Robin dan even. Vindt hij nog gezellig ook.