Director Operations & Innovation

Solliciteer direct!

Director Operations & Innovation


Full-time · Hub Amsterdam

Als Director Operations ben je... 

verantwoordelijk voor de omzet en operationele performance van alle business line managers en teams. De Director Operations & Innovation is verantwoordelijk voor de declarabiliteit en personeelsbudget van het team (planning en realisatie), evenals voor de kwaliteit van de dienstverlening in het team en de implementatie van (technische) innovaties. 

De positie van Director Operations is een nieuwe rol binnen de Hub in Amsterdam. Daarmee hopen we een professional te treffen die - op basis van een relevante werkervaring - eigen inzichten meebrengt om deze rol tot een succes te maken. Je werkt in deze functie nauw samen met de Hub Manager en verschillende Managing Directors van onze Hub in Amsterdam.

Concrete verantwoordelijkheden waar je aan moet denken zijn:

 • Leiden van alle business line managers & teams en samen met hen afgesproken klant en financiële resultaten realiseren. Verantwoordelijk voor de planning, optimalisatie en realisatie van de inzet van alle business line teams in de Hub;

 • Verantwoordelijk voor personeelsbudget en inzet, medeverantwoordelijk voor Hub resultaat. Stuurt op winstgevendheid;

 • Werkt samen met de Hub Manager en het Hub Management team om het Hub (jaar) Business Plan en operationele strategieën te ontwikkelen en te implementeren die aansluiten bij de missie, visie en langetermijndoelen van de Hub en Groep.

 • De Director Operations & Innovation is een van de kartrekkers en verbeteraars van de Happy cultuur. De Director Operations & Innovation is mede-ontwikkelaar en -uitvoerder van het (nieuwe) Hub organisatiemodel;

 • Verantwoordelijk voor de juiste realisatie van klant- en organisatieprojecten, inrichting en uitvoering van processen en systemen. Implementatie van groepsbreed beleid, richtlijnen, processen en systemen in samenwerking en overleg met Groep backoffice leaders.

Wat breng je mee?

Onze ideale kandidaat is een energieke en ambitieuze professional die onze Hub naar een volgend niveau kan tillen. Jij bent te typeren als ondernemend, besluitvaardig en als inspirator / motivator. Binnen de Hub in Amsterdam weet jij de verschillende business lines dichter tot elkaar te brengen en draagvlak te creëren om samen stappen vooruit te zetten. 

Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Master / Bachelor opleiding in bedrijfskunde, operationeel management of een gerelateerd vakgebied;

 • +10 jaar werkervaring in een creative digital agency en minimaal 3 – 5 jaar in een vergelijkbare leidinggevende rol.

 • Aantoonbare ervaring met het verbeteren van (operationele) bedrijfsresultaten en aansturen van meerdere teams / disciplines.

 • Je hebt het vermogen om strategische bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar actieplannen;

 • Je bent resultaatgericht met een focus op klanttevredenheid, groei en teamontwikkeling;

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Rick

Hub Manager

Riemer

COO

Jorden

People Business Partner

Jij?

Director Operations & Innovation

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Een competitief arbeidsvoorwaardelijk pakket dat past bij jouw kennis en ervaring.💰Maar daarnaast nog veel meer.. 
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

📨 Willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39047503

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook.