Purchase Manager

Solliciteer direct!

Purchase Manager

Ben jij een kei in onderhandelen en het sluiten van deals? Heb je een scherp oog voor kostenbesparingen en het aansturen van een team? Word onze nieuwe Purchase Manager!

Full-time / Part-time · Hub Amsterdam

Als Purchase Manager ben jij...

de spil in het sluiten van gunstige deals met nieuwe leveranciers. Met jouw onderhandelingstalent weet je bulk- en grotere inkoopdeals en cashback afspraken te realiseren. Je stuurt operationeel het Purchase team aan en profileert jezelf ook als een meewerkend voorman/vrouw. Als communicatief sterke teamleider vertaal je klantbehoeften naar concrete doelstellingen voor het Purchase team en rapporteer je de voortgang aan het accountteam. Daarnaast controleer en monitor je de werkzaamheden van het Purchase team, signaleer je knelpunten in werkprocessen en teamcapaciteit, en begeleid je het team bij hun werkzaamheden en ontwikkeling.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding

 • Je hebt 2-5 jaar ervaring in een inkoop of commerciële rol.

 • Je beschikt over uitstekende coaching- en onderhandelingsvaardigheden en kunt nauwkeurig en samenwerkend te werk gaan.

 • Je bent taalvaardig in zowel Nederlands als Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

 • Idealiter heb je ervaring in een leidinggevende functie en kun je goed omgaan met operationele verantwoordelijkheden.

 • Analytisch sterk, ervaring met dashboarding/rapportages, sturen op KPI’s en procesverbetering. 

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terechtkomt in een bruisende en gevarieerde werkomgeving vol kansen op allerlei vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Zo kijken we verder dan wat je nu kunt en helpen we om jouw unieke talent te vinden én optimaal in te zetten. Talentgedreven werken noemen we dat. Het fundament voor jouw ontwikkeling waar iedereen beter van wordt.

Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waarin we jouw bijdrage werkelijk op prijs stellen 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties naar Willem. En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03

Toch nog even een vraagje...

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? 
Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook.