Accountmanager

Solliciteer direct!

Accountmanager SEO

We zijn op zoek naar een accountmanager die ons team van toppers bij LEQUAL komt versterken!

Full-time · Amsterdam

Als accountmanager bij LEQUAL krijg je een verantwoordelijke baan waarbij je met vrijheid en zelfstandigheid de bestaande relaties onderhoudt en onze klanten gaat helpen bij het uitbouwen van hun (online) dienstenpakket! Een behoorlijke uitdaging dus, waarbij je tegelijk mee gaat kijken naar onze outbound sales. Bouw jij mee aan ons succes?

Wat ga je doen?

Je begeeft je als account manager in de frontlinie van ons team. Het signaleren van kansen en aantrekken van nieuwe prospects zit in je aard en daarnaast je weet hoe je klanten kunt betrekken bij ons bureau en hoe je een deal moet sluiten.

Hoe ziet een werkdag dag eruit?

Nadat je je eerste kop cafeïne achter de kiezen hebt, bel jij die toffe klant meteen op. Je bespreekt de huidige campagnes, checkt of zij nog helemaal happy zijn en brengt daarnaast advies uit over waar er voor hen nog organische kansen liggen.

Vervolgens bespreek jij met de SEO-specialisten hoe de projecten verlopen, geef jij feedback en bespreek jij de mogelijke projecten die er aan komen. 's Middags heb je overleg met je team om samen te sparren over kansen en mogelijkheden voor het uitbreiden van bestaande accounts. Ook duik jij op de inbound sales die in je mailbox of per telefoon binnenkomt. 

Met je online DNA en passie voor SEO & linkbuilding creëer je resultaatgerichte campagnes voor toonaangevende merken.

Wat verwachten we van jou?

Klanten acquireren en bouwen aan klantrelaties geeft jou energie. Je hebt een grote dosis ondernemerschap, herkent commerciële kansen en benut deze. Verder herken jij je in de volgende eigenschappen:

• Je bent een echte pionier en wil het succes van LEQUAL verder uitbouwen;

• Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;

• Je hebt aantoonbare ervaring met accountmanagement, het liefst in de online-wereld.

• SEO kennis en ervaring is een pré;

• Maar vooral heb jij de drang om te scoren & klanten blij te maken!

Niels

Managing Director

Rick

Manager Amsterdam

Jordi

Business Development

Jij?

Accountmanager

Wat kun je van ons verwachten?

  • Geld natuurlijk. 💰
  • Reiskostenvergoeding 🚗 en een lekkere lunch op kantoor.
  • Volledig ingerichte werkplek.🏢
  • Doorgroeimogelijkheden in een snelgroeiende organisatie.📈
  • 25 vakantiedagen en flexibele werktijden.🌴
  • Dé ideeënbus; meedenken en ruimte voor ideeën om het bedrijf en jezelf naar een hoger level te tillen.💡
  • (Inter)nationale events te bezoeken!🤝
  • (Collectiviteits)korting op je zorgverzekering 😷

  • Een perfecte werksfeer met gezellige teamuitjes!

Waar kom je terecht?

Een professioneel SEO-agency gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Apeldoorn. We zijn namelijk onderdeel van Happy Horizon. Met een team van specialisten zetten wij ons iedere dag in om het maximale rendement uit diverse online marketing campagnes te halen! Hoe we dat doen? Door enthousiasme en ervaring van onze digital marketeers te combineren met data en (de laatste) technieken.

Wij zorgen ervoor dat we de juiste doelgroep op het juiste moment, op de juiste plek en via het juiste kanaal bereiken! We zullen altijd op zoek zijn naar verbetering binnen lopende digitale campagnes om zo iedere euro uit het marketingbudget van onze klant zo goed mogelijk te laten renderen. Diensten die wij leveren om tot een zo effectief mogelijke digital marketing strategie te komen zijn o.a.: zoekmachine optimalisatie, online advertising, video marketing en conversie optimalisatie.

Solliciteer

Weet je naast SEO producten en diensten ook jezelf uitstekend te verkopen? Laat dan snel van je horen. Zorg dat je wordt uitgenodigd en wij doen je een supermooi aanbod!

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Team HRM via telefoonnummer +31 (0)85 00 80 914.