Accountmanager Publieke Sector

Solliciteer direct!

Accountmanager Publieke Sector


Full-time / Part-time · Hub Utrecht

Osage

Osage is onderdeel van Happy Horizon, een snelgroeiend, prijswinnend full service digital marketingbureau met circa 700 professionals. Wij bedienen een breed klantenportfolio: van start- en scale-up tot MKB en grootbedrijf, met diensten op het gebied van data en strategie, content & creatie, online marketing, web development & e-commerce. Het DNA van ons bedrijf is te omschrijven als een warme familie met topsportmentaliteit. Dit combineren wij met onze kernwaarden vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Osage is binnen Happy Horizon een specialty, vanwege onze expertise en specifieke ervaring blijven wij onder onze naam actief. Maar wat maakt ons nou zo speciaal?

 • Bij Osage hebben we meer dan 20 jaar ervaring in communicatie voor overheid, onderwijs en financiële sector.
 • Bij ons werken bijna 50 strategen, adviseurs, ontwerpers, vormgevers, copywriters, service designers en UX designers.
 • Wij hebben een prettige & flexibele werkomgeving op onze HUB in Utrecht!
 • Onze opdrachten zijn uitdagend en raken vrijwel elke Nederlander. Check onze laatste projecten maar eens op onze website!

Als Accountmanager Publieke Sector word je..

onderdeel van een ervaren team van Adviseurs, UX Designers, Visuals Designers en Copywriters. Ons creatieve team bestaat uit een mooie mix aan ervaring en jong talent waarbinnen meer dan twintig jaar ervaring schuilgaat. Wij zijn specialisten in het vereenvoudigen van de interacties tussen organisaties en de te bereiken doelgroepen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de klantrelaties binnen verschillende ministeries. 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Accountmanager Publieke Sector ben je verantwoordelijk voor het creëren van contacten met de verschillende ministeries. Jij verbindt de experts aan de klant, bouwt een relatienetwerk op en werkt mee met het team van experts aan op maat gemaakte (communicatie) oplossingen. Als Accountmanager heb je een coördinerende rol in het bij elkaar brengen van de juiste expertise en ben je het gezicht van OSAGE binnen de verschillende ministeries. Als Accountmanager sta jij aan het roer van het multidisciplinaire team om gezamenlijk te zorgen voor eenvoud, effectieve communicatie met een menselijke maat en gericht op de eindgebruiker. 

Wat verwachten we van jou?

De ideale kandidaat is in staat is om op overtuigende wijze onze klanten op de best mogelijke manier te ondersteunen bij hun communicatievraagstukken. Iemand die snel tot de kern kan komen en door onze klanten als serieuze gesprekspartner wordt gezien. Verder heb jij bij het lezen van de onderstaande bullets steeds meer het gevoel dit ben ik!

 • Je hebt minimaal hbo niveau en ten minste 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie op een gelijkwaardig niveau;
 • Je hebt ruime kennis van het communicatievak;
 • Je hebt een bewezen trackrecord in het onderhouden en uitbouwen van succesvolle klantrelaties, idealiter binnen een soortgelijke branche.
 • Je bezit sterke projectmanagement skills en bent in staat om snel de juiste mensen bij elkaar te brengen en deze binnen het project aan te sturen;
 • Je bent gewend om binnen strikte SLA’s succesvol te presteren;

Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen..

Dat zijn niet alleen onze kernwaarden, maar ook de basisingrediënten voor een succesvolle samenwerking. We gaan uit van vertrouwen. Bij Happy Horizon krijg én neem je de vrijheid om zaken te regelen zodat het werkt voor jezelf, je team en onze klanten. Wij durven onze verantwoordelijkheid te pakken en beslissingen te nemen. En dat verwachten we dus ook van jou. Gelukkig is dat voor jou vanzelfsprekend toch? ;)

Kay

Projectmanager

Laura

Managing Director

Arjen

Projectmanager

Jij?

Accountmanager Publieke Sector

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

 • Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via ons Groeihuis 🚀
 • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan 💪
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken 🏠
 • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
 • Enthousiaste collega's, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld 👫
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma 🤝

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Stuur dan je CV via een van onderstaande opties! 
En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie ;-)

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Willem dan even. Vindt hij nog gezellig ook. 

📨 willempeters@happyhorizon.com
📞 06 39 04 75 03